Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Trimer za travu Skil 0730 AA

Skil 0730 trimer je idealan za najčešće poslove šišanja u Vašoj bašti. Odličan sistem za sečenje sa dve strune optimizuje performanse sečenja.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 62
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Trimeri za travu

Šifra Proizvoda: 53012

Poslednja cena bila je: 4899 din

Karakteristike proizvoda: Trimer za travu Skil 0730 AA

Trimer za travu

Skil 0730 AA

Ulaz: 250 W

Brzina bez opterećenja: 12000 o/min

Prečnik košenja: 25 cm

Podešavanje visine: 80-110 cm

Sistem za košenje: Sistem sa 2 strune

Prečnik strune: 1,2 mm

Dužina strune: 2 x 2,5 m

Sistem za umetanje strune: Dodirni i Kreni

Težina: 2,6 kg

Napon / frekvencija: 230-240 V / 50-60 Hz

Nivo pritiska zvuka: 70 dB(A)

Nivo jačine zvuka: 90 dB(A)

Nivo vibracija: < 2,5 m/s²

Opis proizvoda: Trimer za travu Skil 0730 AA

Snažni trimer sa strunom završava posao
Skil 0730 trimer je idealan za najčešće poslove šišanja u Vašoj bašti. Odličan sistem za sečenje sa dve strune optimizira performanse sečenja, tako da možete da izvršavate svoje poslove šišanja sa lakoćom. Ovaj trimer sa strunom je pun praktičnih funkcija koje povećavaju Vaš komfor pri radu do maksimuma. Zahvaljujući ekskluzivnom dizajnu ‘Easy Storage’, ovaj trimer sa strunom zauzima minimalno mesta za skladištenje nakon upotrebe.

Optimalne performanse rezanja
Trimer sa strunom je savršeno izbalansiran zahvaljujući svom sistemu za sečenje sa dve linije koji daje brze, precizne rezultate šišanja. Opremljen sistemom umetanja strune ‘Tap&Go’, ovaj trimer sa strunom omogućava brzo i lako umetanje strune kad je to neophodno. Sve što treba da uradite je da pritisnete dugme ispod kalema strune na zemlju i struna se automatski produžava. Dugačka struna od 2 x 2,5 metra omogućava Vam da radite u dužim periodima.

Praktične funkcije za dodatni komfor pri radu
Povećavajući komfor pri radu do maksimuma, ovaj trimer sa strunom ima podesivu teleskopsku ručku tako da svaki korisnik može pronaći pravi položaj za rad. Njegov lagani, ergonomski dizajn, sa zadnjom ručkom sa mekanim rukohvatom omogućava optimalni komfor pri radu. Ovaj trimer ima specijalni komforni rukohvat; drugu ručku koja obezbeđuje Vašu kontrolu nad poslom. Veliki prekidač na celoj ručki omogućava lako i jednostavno rukovanje.

Zgodno Easy Storage rešenje
Ovaj alat je deo Skil asortimana Urban Series, praktičnih baštenskih alata koji štede vreme. Urban Series alati svi imaju eksluzivno rešenje kompanije Skil ‘Easy Storage’, što znači da su zgodni za skladištenje i ne zauzimaju skoro nimalo skladišnog prostora nakon upotrebe. Ovaj trimer sa strunom se dostavlja sa ‘Easy Storage’ vođicom, što omogućava da se alat lako okači na zid.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.