Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Špijunka - Paolo Koeljo

Iako su skoro svi čuli za Matu Hari, malobrojnima je poznat njen život. Koeljo je uspeo da dočara njenu povest prepoznatljivim stilom, stavljajući se u njenu kožu i pripovedajući u prvom licu...

Ocena Posetilaca Broj ocena: 59

Cena sa PDV: 999 dinara

Na Stanju

Šifra Proizvoda: 53136

Vreme slanja:  1 - 2 radna dana

Isporuka: Teritorija Cele Srbije

Dostava: Kurirska služba

Masa za dostavu: 0.16 kg (cena dostave)

Plaćanje: Pouzećem, na Račun, onLine: Visa, Master, Dina

Mozete platiti online karticama banke Intesa na 6 rata bez kamata

Proizvođač: Laguna

Brend: Laguna

Karakteristike proizvoda: Špijunka - Paolo Koeljo

Špijunka

Autor: Paolo Koeljo

Format: 13x20 cm

Broj strana: 164

Pismo: Latinica

Povez: Tvrd

Opis proizvoda: Špijunka - Paolo Koeljo

Moj najveći zločin bio je to što sam emancipovana i nezavisna žena u svetu kojim vladaju muškarci. Optužena sam za špijunažu, mada se sve što sam uspela da saznam svodi na govorkanja po salonima i kuloarima visokog društva.

Najpoželjnija i najtraženija žena svog vremena, skandalozna igračica, neodoljiva ljubavnica i konfident najbogatijih i najmoćnijih ljudi onoga doba, najčuvenija špijunka XX veka Mata Hari je istovremeno bila omražena među ženama iz visokog pariskog društva jer je poznavala sve tajne evropske aristokratije uoči Prvog svetskog rata. Suočena sa društvenim predrasudama, posvetila je svoj život slobodi, ali je za to platila nesrazmerno veliku cenu.
Izuzetan portret jedne žene, zasnovan na neobjavljenim dokumentima i istinitim događajima. Kroz avanture Mate Hari Koeljo je ispričao sasvim modernu priču.

Iako su skoro svi čuli za Matu Hari, malobrojnima je poznat njen život. Koeljo je uspeo da dočara njenu povest prepoznatljivim stilom, stavljajući se u njenu kožu i pripovedajući u prvom licu, i time pokazao kako i iz lošeg iskustva uvek može nešto da se nauči.
Elena Ramires

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.