Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Paročistač Polti Vaporetto Pro 90 Turbo

Vaporetto Pro 90 Turbo sa neograničenom autonomijom rada i funkcijom turbo pare, idealan je za svakodnevno čišćenje ali i za teže poslove - čišćenje roštilja, presvlaka, felni, motora...

Ocena Posetilaca Broj ocena: 61
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Paročistači

Šifra Proizvoda: 53768

Poslednja cena bila je: 62599 din

Karakteristike proizvoda: Paročistač Polti Vaporetto Pro 90 Turbo

Paročistač

Polti Vaporetto Pro 90 Turbo

Autonomija rada: Neograničena

Dimenzije (DxŠxV): 31x44.5x31.5cm

Podešavanje emisije pare do 120 g/min

Funkcija Turbo Steam

Bojler – materijal: Aluminijumska legura Special Extra Alp

Odeljak za parkiranje četke

Odeljak za parkiranje cevi

Dodaci:

- četka za parket

- univerzalna četka sa dve pozicije

- mini turbo četka

- teleskopska cev

- uska alatka

- alatka za mebl

- držač za alatke

Opis proizvoda: Paročistač Polti Vaporetto Pro 90 Turbo

Vaporetto Pro 90_Turbo je paročistač sa kontinuiranim dotokom prirodne, ekološke pare, koji je tako napravljen da drži pod kontrolom potrošnju električne energije i vode. Sa svojom neograničenom autonomijom rada i funkcijom turbo pare, idealan je ne samo za svakodnevno čišćenje, već i za teže poslove, kao što je čišćenje roštiljskih plotni, presvlaka na sedištima, felni na točkovima automobila, motora, šara na automobilskim gumama. Vaporetto Pro 90_Turbo je pogodan za čišćenje svih površina, zahvaljujući dostupnosti alatki. Vaporetto uništava i uklanja 99.99% bakterija i drugih mikroorganizama.
Vaporetto Pro 90_Turbo je kompletan proizvod, namenjen i za svakodnevno, uobičajeno čišćenje, i za specijalna čišćenja, koja se obavljaju samo nekoliko puta godišnje.
Testovi, obavljeni od strane nezavisnih laboratorija, potvrđuju da Vaporetto proizvodi eliminišu do 99.99% bakterija, gljivica i buđi i doprinose dubinskoj čistoći.
Specijalni bojler, napravljen od Extra Alp aluminijumske legure, brzo raspoređuje toplotu, pa voda brzo dolazi do potrebne temperature, za samo nekoliko minuta.
Parom možete održavati dušeke, ležajeve i meblirani nameštaj (sofe, fotelje, jastučiće). Materijal će biti osvežen, para će mu udahnuti novi život, a alergeni će biti uklonjeni.
Kada je prljavština skorena i teško se skida, snaga pare pod pritiskom doći će kao poručena. Kombinovanom aktivnošću pare i četkice koja se nalazi na vrhu dizne, možete eliminisat i najtvrdokorniju naslagu.
Kada ih očistimo pomoću Vaporetta Pro 90_Turbo, podovi i tepisi su tako čisti da ne morate da se brinete za svoju decu ako se igraju i puze po njima.
Kada se aktivira Turbo Steam funkcija para je još moćnija i eliminiše čak i najtvrdokornije naslage prljavštine.
Snaga vrele pare pod visokim pritiskom, bez hemikalija, štiti i vase zdravlje i prirodu! Budite odgovorni, zaštitite ono do čega vam je stalo. Priroda ne pripada nama!

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.