Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Usisivač Polti ForzAspira C110

Forzaspira C110 je usisivač bez kese, ciklonski, cilindrični. Nudi maksimalan učinak uz kompaktnu veličinu. Ima snažan motor od 1400W.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 59
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Usisivači

Šifra Proizvoda: 53774

Poslednja cena bila je: 18999 din

Karakteristike proizvoda: Usisivač Polti ForzAspira C110

Usisivač Polti ForzAspira C110

Automatsko namotavanje kabla:DA

Kapacitet rezervoara za prljavštinu: 2L

Energetska oznaka: AA

Dimenzije WxDxH: 28x38x32 cm

Max snaga:1400W

Opseg rada: 8m

Podešavanje snage usisavanja

Nivo buke: 79 dBa

Broj faza filtracije: 4

Tehnologija: usisavanje ciklonskog tipa, bez kese

Filtrer: HEPA

Dodaci:

- univerzalna četka sa 2 pozicije

- četka za parket

- 2-u-1 uska alatka

- alatka za mebl

- teleskopska cev

- držač za alatke

Opis proizvoda: Usisivač Polti ForzAspira C110

Forzaspira C110 je usisivač bez kese, ciklonski, cilindrični. Nudi maksimalan učinak uz kompaktnu veličinu. Ima snažan motor od 1400W i veliku snagu usisavanja - 225AW, pa je čišćenje brzo i efikasno. Klasa A za efikasnost na podovima garantuje efikasne rezultate na površinama kao što su: pločice, mermer, keramika, parket, Četka sa 2 pozicije omogućava usisavanje tepiha i itisona. Specijalna četka za parket omogućava vam bezbrižnu upotrebu na osetljivim površinama. Dve manje alatke, papučica i uska alatka daju vam priliku da usisavate sofe, fotelje, jastučiće, police. A kada završite, C110 ne zauzima puno prostora i lako se odlaže.
Motor snage 1400W garantuje maksimalan učinak na svim vrstama podova, a prilagođavanje jačine usisavanja omogućava prelaz sa tepiha nag latke podloge uz snagu usisavanja koja odgovara površini.
Forzaspira C110 ima HEPA filter koji hvata i najsitnije čestice, a u prostoriju vraća samo čist vazduh. HEPA filter se pere i može da se upotrebi više puta.
Dve pozicije ove univerzalne četke omogućavaju usisavanje tepiha, itisona, prostirki, glatkih podova, pločica, keramike, mermera,itd…) The two position universal brush allows you to vacuum carpets, rugs and any hard floor (tile, ceramic, marble, etc.). Za osetljivije površine poput parketa, postoji posebna četka, koja neće ogrebati površinu koju čisti.
Kabl dužine 8 metara dozvoljava da čistite u drugoj sobi bez promene štekera. A kada završite sa čišćenjem, praktični mehanizam za namotavanje gajtana učiniće da gajtan jednostavno nestane.
Ne morate da kupujete kese. Zahvaljujući posudi za prljavštinu kapaciteta 2L,Forzaspira C110 omogućava čišćenje bez zaustavljanja. A kada se napuni, ispraznićete ga jednostavno.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.