Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Usisivač Polti ForzAspira C130 Plus

Forzaspira C130 Plus je usisivač bez kese, ciklonski, cilindrični. Nudi maksimalan učinak uz kompaktnu veličinu. Snaga od 700W omogućava da energetsku potrošnju u okviru Klase A, a da se pri tome obezbedi efikasnost na svim podnim površinama.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 60
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Usisivači

Šifra Proizvoda: 53775

Poslednja cena bila je: 22699 din

Karakteristike proizvoda: Usisivač Polti ForzAspira C130 Plus

Usisivač Polti ForzAspira C130 Plus

Kapacitet posude za smeće: 1,8 L

Energetska klasa: AA

Dimenzije (DxŠxV):41x27x31cm

Maksimalna snaga: 700 W

Opseg rada: 8m

Nivo buke: 76dB

Tehnologija: Bez vreće, ciklonski

Tip filtera: HEPA

Dodaci:

- univerzalna četka sa 2 pozicije

- četka za parket

- mini turbo četka

- uska alatka

- alatka za mebl

- teleskopska cev

- držač za alatke

Opis proizvoda: Usisivač Polti ForzAspira C130 Plus

Usisivač bez kese, ciklonski, cilindričnog oblika, koji je u stanju da pruži učinak Klase AA i pri tom bude i lak za upotrebu. Snaga od 700W omogućava da energetska potrošnja ostane u okviru Klase A, a da se pri tome obezbedi efikasnost na svim podnim površinama, zahvaljujući Klasi A u polju učunka.
Čak ni dlake kućnih ljubimaca više ne predstavljaju problem, zahvaljujući mini turbo četki za čišćenje sofa, fotela i mebla. Nemojte se brinuti da ćete ogrebati parket – specijalna mekana četka je napravljena baš za osetljive površine. Ručka za nošenje i kompaktan dizajn olakšavaju kretanje i odlaganje posle upotrebe.
Više ne morate da kupujete i menjate kese. Tehnologija usisavanja bez kese skuplja prljavštinu u posudu zapremine 1.8 litara. Kada se napuni, sve što je potrebno je da ispraznite posudu. Posle toga, za samo nekoliko sekundi, možete nastaviti sa radom.
Što ga više koristite, to više štedite. U oznaci: Energetska klasa AA, prvo A označava potrošnju električne energije, a drugo A efikasnost usisavanja. To znači da ovaj uređaj garantuje maksimalnu efikasnost usisavanja uz minimalnu potrošnju energije.
Filtracija u 5 faza i HEPA filter koji zadržava i najsitnije čestice prašine, omogućavaju da se samo čist vazduh vraća nazad u vaš dom. Filteri se peru, što znači da ih možete koristiti više puta.
Zahvaljujući velikom opsegu rada od 8 m, ne morate da prekidate čišćenje kako biste promenili utičnicu. Mala težina od samo 4.5kg i kompaktan oblik, čine Forzaspiru C130 perfektnim kompanjonom za čišćenje u skučenom prostoru, poput stepeništa ili ostava.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.