Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Usisivač Polti ForzAspira MC350 Turbo FRESH

Forzaspira MC350 Turbo & Fresh usisivač bez kese, čisti na svim glatkim podovima, na osetljivim podnim oblogama, čisti tepihe, itisone, sofe, sedišta automobile, mebl, radijatore…

Ocena Posetilaca Broj ocena: 58
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Usisivači

Šifra Proizvoda: 53777

Poslednja cena bila je: 31499 din

Karakteristike proizvoda: Usisivač Polti ForzAspira MC350 Turbo FRESH

Usisivač Polti Forzaspira MC350 Turbo FRESH

Automatsko namotavanje kabla

Kapacitet rezervoara za prljavštinu: 1.8L

Energetska oznaka: AAA

Dimenzije WxDxH: 40x25x35 cm

Funkcija osvežavanja

Max snaga: 700W

Opseg rada: 8m

Podešavanje snage usisavanja

Nivo buke: 78 dBa

Broj faza filtracije: 6

Tehnologija: usisavanje multiciklonskog tipa, bez kese

Tip filtera: HEPA

Dodaci:

- univerzalna četka sa 2 pozicije

- četka za parket

- mini turbo četka

- uska alatka

- alatka za mebl

- teleskopska cev

- turbo četka

- fleksibilna XL uska alatka

Opis proizvoda: Usisivač Polti ForzAspira MC350 Turbo FRESH

Forzaspira MC350 Turbo & Fresh usisivač, multiciklonski, bez kese, cilindričnog oblika. Njegova energetska oznaka je AAA. On kombinuje multiciklonsku aktivnost, HEPA filtraciju i Frescoaspira osvežavanje, pa je vazduh koji iza njega ostaje čistiji i miriše svežije. Ni jedna površina nije problem za Forzaspira MC350 Turbo & Fresh, on čisti na svim glatkim podovima, na osetljivim podnim oblogama, čisti tepihe, itisone, sofe, sedišta automobile, mebl, radijatore… uz jednostavnu upotrebu prikladne alatke postižete odlične rezultate za najkraće moguće vreme i minimum truda. Na ručki sreva se nalaze praktične daljinske kontrole, pa nećete morati da se saginjete kako biste isključili i uključili mašinu ili podešavali njen rad. A kada završite sa poslom, kontejner sa prljavštinom možete isprazniti uz pomoć samo jednog klika. Uređaj je kompaktan i zauzima malo prostora.
Bez obzira da li čistite grube podove, osetljive površine, parket, tepih, mebl, zavese, police… mi imamo perfektnu alatku za svaku površinu, koja je dizajnirana za najbolji učinak. Uz pomoć 4 različite četke, uključujući turbo i mini turbo četku, čak ni dlaka kućnih ljubimaca više neće biti problem. Dodatno, elastična uska alatka vam dopušta da dosegnete do najudaljenijih uglova, iza radijatora i čak između sedišta u automobile.
Što ga više upotrebljavate, više štedite. Klasa A za godišnju potrošnju električne energije garantuje minimalnu potrošnju energije. Klasa A za efikasnost na podovima garantuje efikasne rezultate na površinama kao što su: pločice, mermer, keramika, parket. Klasa A za reemisiju u vazduh garantuje da je vazduh koji izlazi iz uređaja čistiji nego vazduh koji u njega ulazi.
Zahvaljujući bežičnim komandama koje se nalaze na ručki creva, jednostavnim klikom uključujete i isključujete uređaj i prilagođavate usisavanje, u zavisnosti od površine koju čistite: lagano, praktično, jednostavno.
Opseg rada u prečniku od 8 metara omogućava slobodno kretanje bez prebacivanja gajtana u drugi šteker. Težak samo 5 kg Forzaspira, MC350 Turbo Fresh je i malih dimenzija, pa je perfektan za čišćenje ormara i stepeništa.
Više nema potrebe da kupujete i menjate kese: multiciklonska tehnologija bez kese omogućava sakupljanje prljavštine u kolektoru (1.8L). A kada se napuni, indikatorska lampica vam svetlucanjem daje na znanje da je potrebno isprazniti ga. Uz jednostavan klik, za svega nekoliko sekundi, vaš uređaj je spreman za rad.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.