Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Usisivač Polti ForzAspira SR18.5

Forzaspira SR 18.5 je štapni bežični usisivač bez kese, sa punjivom baterijom koja obezbeđuje do 45 minuta rada. Lagan je i uvek je spreman za upotrebu. Lako se pretvara u mali ručni usisivač.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 58
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Usisivači

Šifra Proizvoda: 53778

Poslednja cena bila je: 28899 din

Karakteristike proizvoda: Usisivač Polti ForzAspira SR18.5

Usisivač Polti ForzAspira SR18.5

Autonomija rada: do 45 minuta

Baterija: 18.5 V, litijumska

Kapacitet posude za prljavštinu: 0.4 L

Savitljiv, sklapajući oblik

Dimenzije (DxŠxV): 2717x118cm

Podešavanje snage usisavanja

štapni usisivač

Ručni usisivač

Tehnologija: bežični, bez kese

Vreme punjenja baterije: 4.5

Dodaci:

- punjač

- četkica

Opis proizvoda: Usisivač Polti ForzAspira SR18.5

Forzaspira SR 18.5 je štapni bežični usisivač bez kese. Lagan je, višenamenski i uvek je spreman za upotrebu. Težak je samo 2.5 kg, ručka mu je zglobna i savija se, pa je čišćenje uređajem SR 18.5 lako i ne zahteva mnogo napora. Možete ga lako preneti sa jednog sprata na drugi. Možete obavljati dubinsko usisavanje ispod sofe, fotelje ili stola. Oblik rotacione četke obezbeđuje pristup i mestima koja nisu tako dostupna. Prelazak sa pločica na tepih brz je i jednostavan: samo odaberite površinu i aktiviraće se turbo četka za još dublje čišćenje. Mrvice na sofi, fotelji, meblu? Nikakav problem. Samo jedan klik i očistićete ih uz pomoć runog usisivača! Odlaganje je jednostavno – stoji samostalno i ne zauzima puno prostora.
Ručka ima zglob, zahvaljujući kome se usisivač savija i omogućava vam da, uz pomoć jednog klika usisavate ispod kreveta, stola i između stolica.
Motorizovana rotaciona četka omogućava čišćenje grubljih i osetljivijih podova i tepiha i itisona. okretanje četke se aktivira i deaktivira pritiskom na dugme.
Radni vek jednog punjenja baterije je do 45 minuta, a to će vam omogućiti da očistite svaku prostoriju u kući bez zaustavljanja i dopunjavanja baterije. Pošto je bežičan, uređaj se lako kreće između stolica, i delova nameštaja u vašoj kući.
Jednostavnim klikom odvaja se integrisani ručni usisivač, kojim možete detaljnije očistiti sofu, fotelju ili sedište u automobile. Dve alatke koje idu uz njega omogućavaju usisavanje između naslona sofe i jastučića, ili police za knjige.
Turbo funkcija, koja se aktivira klikom, donosi maksimalnu snagu i uvek vam je na raspolaganju, kad naiđete na tvrdoglavu prljavštinu.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.