Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Masažer za stopala i listove Naipo MGF-K68

2-u-1 masažer i grejno sedište – vaša stopala i listovi zaslužuju opuštanje.Sada možete da ih ciljate istovremeno sa ovim sklopivim masažerom koji takođe funkcioniše kao grejno sedište

Ocena Posetilaca Broj ocena: 1

Cena sa PDV: 39999 dinara

Na Stanju

Šifra Proizvoda: 54758

Vreme slanja:  2 - 3 radna dana

Isporuka: Teritorija Cele Srbije

Dostava: Kurirska služba

Masa za dostavu: 8.50 kg (cena dostave)

Plaćanje: Pouzećem, na Račun, onLine: Visa, Master, Dina

Mozete platiti online karticama banke Intesa na 6 rata bez kamata

Proizvođač: Aukey International Limited

Brend: Naipo

Karakteristike proizvoda: Masažer za stopala i listove Naipo MGF-K68

Masažer za stopala i listove Naipo MGF-K68

Ulazni napon:110-120V & 220-240V

Izlazni napon: 24V DC 2500 mAh

Tajmer:15 min

Dimenzije:

Visina 42.6 cm

Širina 34.2 cm

Snaga 53W

Poboljšava izgled nogu

Stimuliše oporavak mišića

Ublažava bol

Brinete o sebi

Smanjuje otečenost

Poboljšava cirkulaciju

Pomaže kod problema sa petama

Opis proizvoda: Masažer za stopala i listove Naipo MGF-K68

2-u-1 MASAŽER I GREJNO SEDIŠTE – Vaša stopala i listovi zaslužuju opuštanje.Sada možete da ih ciljate istovremeno sa ovim sklopivim masažerom koji takođe funkcioniše kao grejno sedište.

2-u-1 masažer i grejno sedište – vaša stopala i listovi zaslužuju opuštanje. Sada možete da ih ciljate istovremeno sa ovim sklopivim masažerom koji takođe funkcioniše kao grejno sedište.

Različite vrste masaže - birajte između podešavanja šijacu, kompresije i masaže sa grejanjem da biste stvorili savršeno prilagodljivo iskustvo masaže za vaše noge i stopala. Tri režima masaže se mogu koristiti jedan za drugim ili u različito vreme u zavisnosti od vaših specifičnih potreba za masažom.

3 nivoa intenziteta - pored 3 režima masaže, masažer za stopala i listove takođe ima 3 nivoa intenziteta za pružanje nežne, umerene i duboke masaže. To ga čini idealnim za sve, bez obzira da li tražite relaksaciju ili moćnu šijacu masažu za uklanjanje napetosti.

3 nivoa brzine - sadržI ne samo prilagodljive režime i nivoe intenziteta, već je opremljen i sa 3 različite brzine funkcije gnječenja/vibriranja. Nivoi brzine uključuju sporu, srednju i brzu, omogućavajućI korisnicima priliku da iskuse drugačiji tip masaže svaki put prilikom korišćenja.

2 podešavanja grejanja - dalje prilagođavanje dolazi preko funkcije grejanja, koja je dostupna u dva različita nivoa. Visoka toplota se može koristiti posle skijanja ili druge hladne aktivnosti na otvorenom. Niska toplota je optimalna za pružanje suptilnog olakšanja tokom za aktivnosti niskog intenziteta kao što je čitanje knjige ili gledanje televizije.

Navlake koje se mogu odvojiti i prati

Odvojivi rukavi su laki za održavanje. Uivajte sami ili sa svojim najmilijima u luksuznoj masažI stopala i listova koja oponaša terapeuta kod kuće.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.