Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Karcher Perač pod pritiskom K 5 Full Control 1.324-500.0

Uređaj je podesan za redovno pranje srednje zaprljanosti i za učinak na površini do 40m²/h. Sa Full Control kompresorskim čistačem ćete za svaku površinu naći odgovarajući pritisak.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 57
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Perači pod pritiskom

Šifra Proizvoda: 55346

Poslednja cena bila je: 52299 din

Karakteristike proizvoda: Karcher Perač pod pritiskom K 5 Full Control 1.324-500.0

Karcher

Perač pod pritiskom

Model: K 5 Full Control

Pritisak (bar/MPa): 20 - 145 / 2 - 14,5

Transportna količina: 500

Maks. dovodna temperatura: 40

Napon: 230

Priključna snaga: 2,1

Učinak po površini: 40

Težina bez pribora: 12,673

Dimenzije (D × Š × V): 397 x 305 x 584

Visokopritisni pištolji, G 145 Q Full Control

Vario Power Jet

Rotirajuća mlaznica

Kompresorsko crevo, 8

Korišćenje sredstva za čišćenje pomoću, Plug n Clean sistem

Teleskopska drška

Motor sa vodenim hlađenjem

Meka torba Soft Bag

Integrisani vodeni filter

Adapter priključak za baštensko crevo A3/4

Opis proizvoda: Karcher Perač pod pritiskom K 5 Full Control 1.324-500.0

Uređaj je podesan za redovno korišćenje kod srednje količine prljavštine za učinak na površini od 40 m²/h. Sa Full Control kompresorskim čistačem ćete za svaku površinu naći odgovarajući pritisak. Stepen pritiska se podešava na mlaznici i može da se prekontroliše na pištolju sa LED pokazivačem – radi maksimalne provere. Promena od visokog pritiska na vrstu rada sa sredstvom za pranje se izvodi bez zamene mlaznice. Pištolj je odmah na dohvat ruke i može zajedno sa mlaznicom da se odloži pri kratkim prekidima. Zahvaljujući telekopskom rukohvatu podesivom po visini uređaj pomerate u prigodnoj radnoj visini i kompaktno ga odlažete. A putem lako pristupačnog Plug n Clean sistema jednim pokretom ruke zamenjujete sredstvo za pranje i na prvi pogled uočavate nivo punjenja. Osim toga kompresorski čistač se dokazuje sa spuštenim težištem i oslonom stopom za veću stabilnost, kao i sa praktičnim vođenjem creva. Oslona stopa može da se iskoristi i kao drugi rukovhat za prenos, čime se uređaj posve lako da podići u neki regal ili smestiti u kofer za prenos.
3 stepena pritiska kao i srednji stepen za čišćenje omogućavaju optimalno podešavanje za svaku površinu. Pritisak se reguliše putem okretanja na Vario Power mlaznici – dok se ne prikaže željeni stepen. LED displej na Full Control Power Gun omogućava jednostavnu kontrolu izvršenog podešavanja.
Full Control Power Gun i priključena mlazna cev mogu pri radnoj pauzi komforno da se smeste u uređaj. Full Control Power Gun je stalno na dohvat ruke i lako je dostupna. Posle obavljenog posla se Full Control Power Gun i malzna cev lako daju smestiti na uređaju štedeći prostor.
Brzo, jednostavno i komforno nameštanje sredstava za čišćenje sa kompresorskim čistačem. Zahvaljujući Plug n Clean moguće je da se sredstvo za čišćenje brzo i komforno zemeni samo sa jednim pokretom ruke. Kärcher sredstva za čišćenje podižu efikasnost i sa zaštitom i negom produžavaju radovanje uspehu.

Karcher je izumeo čistač pod visokim pritiskom 1950. godine i od tada ga usavršava.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.