Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Slušalice Sony MDR-ZX110P

Dinamički neodimijumski drajveri od 30 mm daju snažan zvuk. Široki frekventni opseg daje dublji bas, bogate srednje tonove i uzdižuće visoke tonove.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 57
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Gaming Slušalice i Bubice

Šifra Proizvoda: 55994

Poslednja cena bila je: 2590 din

Karakteristike proizvoda: Slušalice Sony MDR-ZX110P

Sony

Slušalice

Model: MDR-ZX110B

Zatvoreni tip

Dinamički tip

Jedinica drajvera: Dinamički od 30 mm – kupolni tip

Membrana: PET

Frekventni odziv 12–22.000 Hz

Osetljivost (dB/mW) 98 dB/mW

Y oblik kabla

neodimijumski drajveri od 30 mm

Opis proizvoda: Slušalice Sony MDR-ZX110P

Lagani dinamički neodimijumski drajveri od 30 mm daju slušalicama snažan ritmičan zvuk čak i kada se radi o najzahtevnijim numerama. Zahvaljujući izuzetno osetljivoj membrani, moći ćete da pojačate zvuk iz slušalica – bez upotrebe pojačala – i da i dalje uživate u jasnom i preciznom zvuku u čitavom spektru.
Ponesite ove slušalice gde god da krenete. Obrtni jastučići za uši ovih slušalica omogućavaju lako odlaganje kada ih ne koristite i bolju prenosivost kada putujete. Jastučići mogu da se polože, pa možete da spakujete slušalice u kofer ili u torbu bez brige o tome da će zauzeti previše dragocenog mesta.
Zatvoreni, obuhvatajući dizajn izoluje uvo i sprečava rasipanje muzike, kao i prodiranje ometajućih zvukova. Akustika se usmerava nazad ka vašim ušima, kako biste slušali čak i najprefinjeniji zvuk. Takođe, osetićete svaki ritam budući da zatvoreni sistem maksimalno iskorišćava bas tonove.
Široki frekventni opseg (od 12 Hz do 22 kHz) daje dublji bas, bogate srednje tonove i uzdižuće visoke tonove. Slušajte detalje u svakoj numeri i slušajte svu muziku na pravi način.
Slušajte uz potpunu udobnost. Ove slušalice imaju samopodešavajuću traku za glavu i mekane, postavljene jastučiće za uši koji prekrivaju celo uho. Uživajte u dugotrajnoj udobnosti koja je potrebna za uzastopno slušanje omiljenih albuma.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.