Reebok T5.1 Motorna traka za trčanje 291640

Kliknite na sliku da je uvelicate! Kliknite na sliku da je uvelicate! Kliknite na sliku da je uvelicate! Kliknite na sliku da je uvelicate! Kliknite na sliku da je uvelicate! Reebok T5.1 Motorna traka za trčanje 291640
kliknite na slike za uvećani prikaz
Akcija, Sniženje, Novo ili Popust Kupon
Proizvođač: Reebok
Postavi Na:
Pitanja Štampaj
Ocena:
Ocena Posetilacca Broj ocena: 140
Dimenzije: 95.00x139.00x194.00
(širina X visina X dubina u cm)
Proizvod nemamo na lageru.

Poslednja cena bila je: 149900 din

Trenutno nemamo informaciju kada će i da li će ponovo biti dostupan. Aktuelnu ponudu iz ove kategorije pogledajte na:

Trake za trčanje

Karakteristike proizvoda: Reebok T5.1 Motorna traka za trčanje 291640

 • Reebok T 5.1 Motorna traka za trčanje 291640
 • Model: RE13312
 • Električno napajanje potrebno za nesmetan rad uređaja: 230V, 50Hz. Priključak sme da se koristi samo sa po 10A osiguranim utičnicama
 • Motor: 2.25 PS
 • Brzina: 0,8 - 16 km/h
 • Podešavanje nagiba: elektronski 15 stepeni
 • Površina trake za trčanje: 50 x 140 cm
 • Dimenzije rasklopljene sprave: 194 x 95 x 139 cm
 • Dimenzije sklopljene sprave: 110 x 95 x 165 cm
 • Radna okolina: Slobodan prostor za nesmetano korišćenje sprave: 3.5 m x 2 m
 • Funkcije računara: brzina, vreme, razdaljina, kalorije
 • Fitness test program
 • Puls senzor preko rukohvata i bežičnog prijemnika
 • 36 programa + brzi start (detaljnije u opisu proizvoda) : (brzi start, interval nagiba x9, interval brzine x9, mršavljenje x9, 5K, kontrola rada srca)
 • Transportni točkovi
 • Traka je sklopiva
 • Maksimalna dozvoljena težina vežbača: 140 kg
 • Uputstvo na srpskom jeziku
 • Sprava je namenjena isključivo za kućnu upotrebu, u suprotnom je garancija nevažeća
 • VAŽNO: Ukoliko ste početnik u korišćenju fitness sprava za trening, obavezno se posavetujte sa vašim lekarom pre upotrebe sprave a posebno ukoliko: imate dijagnozu vezanu za srčane probleme i probleme visokog pritiska, ukoliko niste vežbali više od jedne godine, ukoliko imate preko 35 godina i niste fizički aktivni, ukoliko ste trudni, ukoliko imate dijabetes, osećate bol u grudima i vrtoglavicu kada ste fizički aktivni, ukoliko se oporavljate od bolesti ili operacije
 • Korišćenjem trake treba da postignete nivo kondicije koji će Vam obezbediti da kontinuirano trčite 25 minuta. Ukoliko koristite traku najmanje 3 puta nedeljno, ovaj nivo kondicije ćete postići za 12 nedelja.
 • Pregled prostog treninga izgleda ovako :
 • Uvek izvedite vežbe istezanja i razgibavanja pre i posle korišćenja fitness sprave
 • Uvek počnite polako prebrzo korišćenje sprave za vežbanje dovodi do preterane iscrpljenosti što može dovesti do povrede
 • Ukoliko se osećate iscrpljenim i umornim nemojte vežbati , pružite sebi nekoliko dana odmora pre vežbanja
 • Posle svakog vežbanja hodajte polako 5 minuta da ohladite mišiće i još pet minuta da protegnete mišiće
 • Ukoliko mislite da ste spori nemojte se brinuti jer se za dobru kondiciju računa samo vreme koje provedete na nogama
 • 1. nedelja (trčite 1 minut, hodate 90 sekundi, ponavljanje 8 puta)
 • 2. nedelja (trčite 2 minuta, hodate 1 minut, ponavljanje 8 puta)
 • 3. nedelja (trčite 3 minuta, hodate 1 minut, ponavljanje 6 puta)
 • 4. i 5. nedelja (trčite 5 minuta, hodate 2 minuta, ponavljanje 4 puta)
 • 6. i 7. nedelja (trčite 8 minuta, hodate 2 minuta, ponavljanje 3 puta)
 • 8. i 9. nedelja (trčite 8 minuta, hodate 1 minut, ponavljanje 3 puta)
 • 10. i 11. nedelja (trčite 12 minuta, hodate 1 minut, ponavljanje 2 puta)
 • 12. nedelja (trčite 25 minuta kontinuirano)

Opis proizvoda: Reebok T5.1 Motorna traka za trčanje 291640

Razlika izmedju magnetnih, mehaničkih i motornih traka za trčanje
Magnetna traka pravi opterećenje pomoću magneta čija se razdaljina kontroliše okretanjem točkića, kada su magneti blizu opterećenje je veće i obrnuto.
Mehanička traka ima sistem opterećenje preko kaiša i čeličnog zamajca.
Kada se okreće točkić za kontrolu opterećenja kaiš na zamajcu se zateže ili opušta, što povećava ili smanjuje otpor i samim tim opterećenje.
Koji je sistem bolji? Isti su, jednake trajnosti, kvaliteta i efikasnosti
Magnetnu - mehaničku traku korisnik okreće sam, kako hoda tako se traka po kojoj hoda okreće.
Motorna traka poseduje složeniji sistem , poseduje motor koji okreće traku tako da korisnik hoda ili trči po traci koja se već okreće. Obično se kod traka koje poseduju motor nagib i brzina podešavaju elektronskim putem.


Reebok traka za trčanje T5.1 iz serije High Performance, poseduje snažan motor 2.5 KS i posebno je pogodna za napredno orijentisane trkače. Motion Control inovacija omogućava bežično upravljanje brzinom zamahom ruke preko senzora.Novi Swing Arm sistem pruža optimalnu kontrolu opterećenja kolena i pomaže povećanju utrošaka kalorija. 36 predefinisanih programa, uključujući Heart Rate Control, će odgovarati i najzahtevnijim korisnicima.

Predefinisani programi računara:
Program 1 - Ciljano vreme
Vaše unapred određeno vreme vežbanja. Pritiskom tastera možete podesiti bilo koje vreme.
Program 2 - Ciljana udaljenost
Ovde možete navesti vašu udaljenost koju želite da predjete. Pritiskom tastera možete podesiti bilo koju udaljenost.
Program 3 - Ciljane kalorije
Ovaj program vam omogućava da unesete broj kalorija koje želite da potrošite.Pritiskom tastera možete podesiti bilo koju količinu.
Program 4 - Predefinisan trening
Možete izabrati između 12 različitih treninga. Treninzi su zahtevni, ali Vam daju vremena da uhvatite dah. U zavisnosti od odabranog treninga možete podešavati 4 nivoa težine.
Program 5 - Interval Speed
Program radi sa programom 4
Program 6 - Smanjenje težine
Možete odabrati do 12 nivoa treninga. Što je veći nivo, to je veći intenzitet.
Program 7 - Učenje
U zadatoj daljini do 5 km možete definisati sopstveni trening
Program 8 - Kontola rada srca
Na osnovu podataka (starosno doba, pol i težina) definiše se trening. Nakon 3 minuta proračunava se stres faza i trening se prilagodjava vašim mogućnostima.
Program 9 - 11 - prilagodljivi programi po sopstvenim potrebama: Maksimalno trajanje 60 min, svaki minut može definisati brzinu i nagib površine za trčanje.

Motion Control sistem:
1.Pritisnite MOTION CONTROL taster, da biste uključili ili isključili funkciju Motion Control:
Kada se na ekranu pojavi znak Motion Control, znači da je funkcija uključena.
Kada na ekranu nema znaka Motion Control, znači da je funkcija isključena.
2. Zamahnite desnom rukom otprilike 6 cm iznad senzora na desnom rukohvatu, da biste povećali brzinu. Senzor će za svaki zamah ruke proizvesti zvučni signal i povećati brzinu za 0.1 km/h. Držite duže desnu ruku 6cm iznad senzora i čućete dug zvučni signal, što znači da se brzina po sekundi povećava za 0.1 km/h.
3. Zamahnite levom rukom otprilike 6 cm iznad senzora na levom rukohvatu, da biste smanjili brzinu. Senzor će za svaki zamah ruke prizvesti zvučni signal i smanjiti brzinu za 0.1 km/h. Držite duže levu ruku 6cm iznad senzora i čućete dug zvučni signal, što znači da se brzina po sekundi smanjuje za 0.1 km/h.
4. Zamahnite obema rukama istovremeno 6 cm iznad senzora i čućete 2 zvučna signala i senzor će automatski zaustaviti traku za trčanje.

COOL DOWN
Nakon isteka podešenog vremena za treniranje, uređaj de startovati program „COOL DOWN“ (opuštanje) u trajanju od jednog minuta. Na ekranu će 10 sekundi svetleti natpis COOL i sledećih 50 sekundi traka de se kretati brzinom od 3.2 km/h. Nakon jednog minuta Cool Down faze, traka će se umiriti i kompjuter de se vratiti nazad u aktivno POWER ON stanje. Za vreme COOL DOWN programa tasteri za regulisanje brzine i uspona nemaju nikakvu funkciju.

Kontrola frekvencije srca
Nakon što ste izabrali P8, na ekranu de biti prikazan na osnovu unetih godina izračunata frekvencija srca. Pomoću tastera za regulisanje brzine, podesite ciljanu frekvenciju srca, koja odgovara
vašoj fizičkoj spremi ili koju ste dobili od lekara i potvrdite pritiskom na ENTER. Na kraju mošete podesiti dužinu trajanja treninga u intervalima od 3:00 (min) ili prihvatiti ponuđenu dužinu od 60:00 (min).
Faza 1 – Podešavanje brzine
U prvoj fazi frekvencija srca će se kontrolisati u razmacima od po 30 sekundi u ukupnoj dužini trajanja treninga od 3:00(min). Ako se merenje pulsa ispravno odvija i ako trenutni puls ne dostiže 75% maksimalne frekvencije srca, brzina će se na svakih 30 sekundi povećavati za 0.5 MPH / 0.8 km/h. U ovoj fazi početna brzina iznosi 3.2 km/h / 2 mph i dostiže max. Brzinu od 7.2 km/h / 4.5 mph. Ako se dostigne maksimalna frekvencija srca u ovoj fazi, faza 2 i 3 biće preskočene i kompjuter će automatski početi sa glavnim programom kontrole frekvencije srca.
Uputstvo: Ako uređaj tokom faze zagrevanja ne uspe da izmeri vaš puls, brzina se neće menjati.
Faza 2 – Podešavanje nagiba
U drugoj fazi frekvencija srca će se takođe kontrolisati u razmacima od po 30 sekundi u ukupnoj dužini trajanja treninga od 3:00(min). Ako se merenje pulsa ispravno odvija i ako trenutni puls i dalje ne dostiže 75% maksimalne frekvencije srca, nivo uspona će se povećavati za po 1 stepen. Tokom ove faze, traka će dostići maksimalan nivo uspona na 5 stepenu. Ako se dostigne maksimalna frekvencija srca u ovoj fazi, faza 3 biće preskočena i kompjuter de automatski početi sa glavnim programom kontrole frekvencije srca.
Uputstvo: Ako uređaj tokom faze zagrevanja ne uspe da izmeri vaš puls, nivo uspona se neće menjati.
Faza 3 – Produžena kontrola
Tokom treće faze neće biti promena u brzini niti u nagibu trake, već će se frekvencija srca kontrolisati dodatnih 3 minuta pri istoj brzini i nagibu trake. Kada se završi i treća faza i ako puls ni tada ne uspe da dostigne vrednost od 75% maksimalne frekvencije srca, na ekranu de stajati natpis „FAIL“ i program će se automatski prekinuti i nakon 10 sekundi vratiti u početno POWER ON stanje. Ako se maksimalna frekvencija srca u ovoj fazi ipak dostigne, kompjuter će automatski početi sa glavnim programom kontrole frekvencije srca.
Modus kontrole frekvencije srca
Kada je kompjuter aktivirao program kontrole frekvencije srca, vreme će se zavisno od prethodnih podešavanja
računati/odbrojavati unazad, dok de se pređena udaljenost i kalorije računati od početka naviše. Brzina i nivo uspona biće preuzeti iz faze zagrevanja WARM UP. Tokom celopkupnog trajanja programa, nivo uspona će se u toj meri menjati, samo da se održi postojedi nivo frekvencije srca. Brzina će ostati nepromenjena sve dok procenat nagiba ne pređe 15 % ili ne padne na 0. Tokom ovog programa kompjuter će meriti jačinu pulsa svakih 30 sekundi i podešavati nivo uspona i brzinu, kako bi zadržao ciljanu frekvenciju srca. Ako jačina aktuelnog pulsa prelazi granicu maksimalne frekvencije srca duže od tri minuta , program kontrole frekvencije srca će se automatski isključiti i startovade se jednominutni COLL DOWN program. Ako uređaj tokom ove faze ne uspe da izmeri vaš puls, na ekranu de svetleti slovo P sve dok senzori ponovo ne registruju vaš puls. Ako senzori duže od 30 sekundi ne uspeju da registruju vaš puls brzina i nivo uspona biće svedeni na minimum (L0 und 3.2 km/h / 5 mph).
Maksimalna frekvencija srca = 220 minus godine starosti. Za dostizanje različitih ciljeva prilkom treninga trebalo bi da trenirate sa seldećim procentima vaše maksimalne frekvencije srca:
Zdravlje/ Potrošnja masnih naslaga: 50-70% vaše maksimalne frekvencije srca
Fizička kondicija / Izgled tela: 70-80% vaše maksimalne frekvencije srca
Snaga: 80-90% vaše maksimalne frekvencije srca
Primer: Imate 25 godina i želite da poboljšate fizičku kondiciju: 220-25 = 195, 70% od 195 = 136,5 80% od 195 = 156 Treba da trenirate sa frekvencijom srca između 136,5 i 156.Pogledajte ostale proizvode iz kategorije: Trake za trčanje

Reklamacije, Zamena Proizvoda i Povraćaj Novca, Saobraznost (Garancija)

Reklamacije: U slučaju da niste zadovoljni kupljenim proizvodom jer ne odgovara karakteristikama i opisu proizvoda sa ove stranice, smatrate da je proizvod neispravan ili da proizvod nije ispunio vaša očekivanja, imate pravo na reklamaciju kupljenog proizvoda u roku od 14 dana od dana isporuke proizvoda. Proizvod koji reklamirate mora sadržati sve pripadajuće elemente: proizvod, kompletnu dokumentaciju, originalno pakovanje, zaštitne elemente...Proizvod mora biti očišćen od tragova korišćenja i bez fizičkih oštećenja. Sve Za Kuću d.o.o. ne preuzima odgovornost za fizički oštećene proizvode ili proizvode koji su oštećeni nenamenskim korišćenjem. Detalje o načinu vraćanja proizvoda i ostalim pravima i obavezama možete pronaći na poleđini računa. Budite sigurni da ćemo sve opravdane reklamacije prihvatiti i u zavisnosti od Vaših zahteva vratiti novac, zameniti ili popraviti proizvod. Prijave reklamacija kao i detaljne informacije o pravima i obavezama kupca ili prodavca možete pronaći na: Prijava Reklamacija | Zakon O Zaštiti Potrošača | Prava i Obaveze |

Saobraznost (Garancija): Ukoliko u karakteristikama ili opisu proizvoda nije drugačije navedeno garancija (saobraznost) važi 2 godine od datuma kupovine proizvoda. Izjava Prodavca

Naručivanje telefonom

Ukoliko iz bilo kog razloga niste u mogućnosti da naparvite narudžbenicu na regularan način preko sajta koristeći dugme "Dodaj u korpu", možete to učiniti i telefonom na sledeći način:
 1. Pozovite broj 011/30-47-098, 011/30-47-821 ili 062/217-224 (radnim danima od 09 do 17 i subotom od 09-15 časova)
 2. Poželjno je da imate email adresu! Na e-mail adresu šaljemo poruke o promenama statusa narudžbenice.
 3. Izdiktirajte operateru šifru proizvoda - šifra ovog proizvoda je: 5611
 4. Operater će zapisati vaše podatke: ime, adresu isporuke, kontakt telefon i napraviti narudžbenicu.
 5. Nije moguće napraviti narudžbenicu ukoliko na ovoj stranici piše da je ARTIKAL RASPRODAT!
 6. Ukoliko naručujete na firmu potrebno je da izdiktirate i PIB broj firme
Kada operater napravi narudžbenicu informacije će biti poslate na Vašu email adresu. U poruci su navedeni svi detalji i informacije vezane za vašu narudžbenicu. U zavisnosti od izabranog načina plaćanja (pouzećem, uplatnicom, e-bankingom, karticom...) kreće proces pripreme i slanja pošiljke. Kada predamo pošiljku kurirskoj službi, šaljemo Vam obaveštenje na e-mail adresu sa informacijom da je pošiljka poslata i da je možete sutradan očekivati na adresi isporuke. Uz pošiljku dobijate račun i garantni list / izjavu o saobraznosti.

Molimo vas da ovaj telefon koristite za pravljenje telefonske narudžbenice, a ne za postavljanje tehničkih pitanja u vezi sa proizvodom. Operateri, zbog velikog broja artikala, nisu osposobljeni da vam daju tehničke informacije o proizvodima. Za tu svrhu molimo vas da nam pošaljete email poruku sa dodatnim pitanjima čiji link se nalazi ispod slike proizvoda na ovoj stranici. Email će biti prosleđen editoru ili autoru kategorije iz koje je proizvod, koji će Vam dati precizne podatke o proizvodu.

SMS Naručivanje

Da biste napravili narudžbenicu SMS porukom potrebno je da na broj 062 217 224 pošaljete:
 • Sifra 5611, kolicina (za 1 komad kucate 1, za 3 komada 3), Ime i prezime, Adresu isporuke, Poštanski broj, Grad, Kontakt telefon, e-mail adresu (e-mail adresa nije obavezna)
 • Primer: Sifra 5611, 2, Pavle Milosevic, Obalska 18, 11000, Beograd, 063123123, pavmi@szk.com
 • Broj 062 217 224 koristite isključivo za pravljenje SMS narudžbenica. Na pozive ili pitanja poslata na ovaj broj telefona niko neće odgovarati.
 • Za uspešno kreiranje narudžbenice, neophodno je da pošaljete sve tražene podatke.
 • Potvrdu sa brojem narudžbenice dobićete SMS porukom, radnim danom od 09 do 17 h.
 • Narudžbenice kreirane SMS porukom plaćate kuriru prilikom preuzimanja pošiljke. Ukoliko naručujete na firmu ili želite drugi način plaćanje koristite klasične načine naručivanja.
Solarna Lampa Intex Akcija
Paviljon Gazebo 3x3 Akcija
Bastenska Garnitura 4 Stolice i Sto Cristobal Akcija
Saksije za spoljnu i unutrasnju upotrebu Akcija
WiFI kamera za video nadzor preko telefona Akcija
Elektronski Sef Sa Dodatkom 2 KljuÄŤa Akcija 3999 dinara
Lazy Bag fotelje Akcija