Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Biokill Extra Insekticid sa pumpicom 500ml

Insekticid pogodan protiv svih vrsta insekata. Više dana pouzdano deluje protiv svih vrsta insekata, kao što su: muve, komarci, žohari, mravi, srebrne ribice, krpelji, moljci, grinje, pauci, stenice, buve, ose, stršljeni, uši itd.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 2

Cena sa PDV: 859 dinara

Na Stanju

Šifra Proizvoda: 56374

Vreme slanja:  1 - 2 radna dana

Isporuka: Teritorija Cele Srbije

Dostava: Kurirska služba

Masa za dostavu: 0.60 kg (cena dostave)

Plaćanje: Pouzećem, na Račun, onLine: Visa, Master, Dina

Mozete platiti online karticama banke Intesa na 6 rata bez kamata

Proizvođač: Ilirija

Brend: Ilirija

Karakteristike proizvoda: Biokill Extra Insekticid sa pumpicom 500ml

BIO KILL EXTRA micro-fast insekticid

Sa raspršivačem

Zapremina: 500 ml

Sastav: Permetrin biocidna supstanca

Dejstvo: 4 nedelje

Dimenzije pakovanja: 67 x 67 x 253 mm

Opis proizvoda: Biokill Extra Insekticid sa pumpicom 500ml

Insekticid pogodan protiv svih vrsta insekata. Više dana pouzdano deluje protiv svih vrsta insekata, kao što su: muve, komarci, žohari, mravi, srebrne ribice, krpelji, moljci, grinje, pauci, stenice, buve, ose, stršljeni, uši itd. u svim njihovim fazama razvoja. Deluje odmah, odnosno kod većih insekata za nekoliko minuta. Nudi dugotrajnu učinkovitost do 2 meseca. Primeren za unutrašnje površine (uključujući vlažne, vruće i teže dostupne) te za spoljne površine objekata i terase. Bio kill Extra micro-fast za dužu i trenutnu učinkovitost.

Način upotrebe: Raspršite s udaljenosti od 30 cm po okvirima prozora i vrata, podu, zidovima, odnosno nanesite u uglove, utore, pukotine, šupljine i skrivena mesta za koja sumnjate da u njima ima insekata. Pre upotrebe prekrijte ili uklonite namirnice, kuhinjski pribor, hranu za životinje, akvarijume.

Neželjeni efekti: Otrovno za vodenu okolinu s dugotrajnim učincima. Čuvati izvan domašaja dece. Izbegavati udisanje prašine/dima/plina/magle/pare/aerosola. Koristiti samo na otvorenom ili u dobro prozračenom prostoru. Sprečiti dodir s očima, kožom ili odećom. Izbegavati ispuštanje u okolinu. Sakupiti proliveno/rasuto. AKO SE UDIŠE: premestiti unesrećenog na sveži vazduh, umiriti ga i postaviti u položaj koji olakšava disanje. U slučaju zdravstvenih tegoba zatražiti savet/pomoć lekara. U SLUČAJU DODIRA S OČIMA: Oprezno ispirati vodom nekoliko minuta. Ukoliko je moguće, ukloniti eventualna kontaktna sočiva. Nastaviti ispirati. U SLUČAJU DODIRA S KOŽOM: Nežno oprati velikom količinom sapuna i vode.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.