Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Biokill Extra Insekticid Refil 500ml

Deluje odmah, odnosno kod većih insekata za nekoliko minuta. Nudi dugotrajnu učinkovitost do 2 meseca.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 3

Cena sa PDV: 729 dinara

Na Stanju

Šifra Proizvoda: 56375

Vreme slanja:  1 - 2 radna dana

Isporuka: Teritorija Cele Srbije

Dostava: Kurirska služba

Masa za dostavu: 0.55 kg (cena dostave)

Plaćanje: Pouzećem, na Račun, onLine: Visa, Master, Dina

Mozete platiti online karticama banke Intesa na 6 rata bez kamata

Proizvođač: Ilirija

Brend: Ilirija

Karakteristike proizvoda: Biokill Extra Insekticid Refil 500ml

BIO KILL EXTRA micro-fast insekticid

Dopuna - Refil

Zapremina: 500 ml

Sastav: Permetrin biocidna supstanca

Dejstvo: 4 nedelje

Dimenzije pakovanja: 67 x 67 x 190 mm

Opis proizvoda: Biokill Extra Insekticid Refil 500ml

Insekticid pogodan protiv svih vrsta insekata. Više dana pouzdano deluje protiv svih vrsta insekata, kao što su: muve, komarci, žohari, mravi, srebrne ribice, krpelji, moljci, grinje, pauci, stenice, buve, ose, stršljeni, uši itd. u svim njihovim fazama razvoja. Deluje odmah, odnosno kod većih insekata za nekoliko minuta. Nudi dugotrajnu učinkovitost do 2 meseca. Primeren za unutrašnje površine (uključujući vlažne, vruće i teže dostupne) te za spoljne površine objekata i terase. Bio kill Extra micro-fast za dužu i trenutnu učinkovitost.

Način upotrebe: Raspršite s udaljenosti od 30 cm po okvirima prozora i vrata, podu, zidovima, odnosno nanesite u uglove, utore, pukotine, šupljine i skrivena mesta za koja sumnjate da u njima ima insekata. Pre upotrebe prekrijte ili uklonite namirnice, kuhinjski pribor, hranu za životinje, akvarijume.

Neželjeni efekti: Otrovno za vodenu okolinu s dugotrajnim učincima. Čuvati izvan domašaja dece. Izbegavati udisanje prašine/dima/plina/magle/pare/aerosola. Koristiti samo na otvorenom ili u dobro prozračenom prostoru. Sprečiti dodir s očima, kožom ili odećom. Izbegavati ispuštanje u okolinu. Sakupiti proliveno/rasuto. AKO SE UDIŠE: premestiti unesrećenog na sveži vazduh, umiriti ga i postaviti u položaj koji olakšava disanje. U slučaju zdravstvenih tegoba zatražiti savet/pomoć lekara. U SLUČAJU DODIRA S OČIMA: Oprezno ispirati vodom nekoliko minuta. Ukoliko je moguće, ukloniti eventualna kontaktna sočiva. Nastaviti ispirati. U SLUČAJU DODIRA S KOŽOM: Nežno oprati velikom količinom sapuna i vode.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.