Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

TEFAL aparat za kuvanje na pari VC1401

Zahvaljujući Tefal aparatu za kuvanje na pari VC1401, možete da pripremite ukusne i zdrave obroke. Ovaj model sadrži tri posude: dve standardne i jedna posuda koja služi za pirinač.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 56
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Parokuvači i konvekcijske pećnice

Šifra Proizvoda: 57019

Poslednja cena bila je: 6499 din

Karakteristike proizvoda: TEFAL aparat za kuvanje na pari VC1401

TEFAL

Aparat za kuvanje na pari

Model: VC1401

Tajmer 60min

Broj posuda: 3, 2 standardne posude i 1 posuda za pirinač

Broj novoa: 2

Ukupna zapremina: 6l

Snaga: 900 W

Vidljiv nivo vode

Mogućnost sipanje vode sa strane

Autoatsko isključivanje

Kompaktno odlaganje

Boja: crna

Opis proizvoda: TEFAL aparat za kuvanje na pari VC1401

Zahvaljujući Tefal aparatu za kuvanje na pari VC1401, možete da pripremite ukusne i zdrave obroke. Ovaj model sadrži tri posude: dve standardne i jedna posuda koja služi za pirinač.

Korisni saveti:
- Namirnice koje koristite moraju biti izuzetnog kvaliteta – kod mesa odstranite suvišnu mast, a kod voća i povrća delove koji su udareni ili na neki drugi način oštećeni.
- Što se tiče vremena kuvanja, najvažnije je da se pobrinete za tri stvari... Prvo, da su sve namirnice koje spremate istovremeno jednake ili slične veličine, bilo da se radi o celim namirnicama ili komadima, a drugo – da su poklopci na svim posudama dobro legli kako se vreme kuvanja ne bi bespotrebno produžavalo. I konačno – hrana mora biti odvojena od tečnosti najmanje 2 - 3 cm kako bi se dobio efekat pravog kuvanja na pari, a ne u ključaloj vodi.
- Najbolje je da namirnice u svim posudama prilikom istovremenog kuvanja budu raspoređene u jednom sloju, podjednake debljine i da je napravljen razmak između posuda kako bi ne bi dolazilo da zadržavanja pare, već do podjednake cirkulacije kroz sve posude.
- Hrana u donjim posudama treba da bude ona sočnija, kako ne bi dolazilo do kapljanja na posude koje se nalaze ispod i mešanja ukusa. Hranu u gornjim posudama treba kuvati malo duže (nekoliko minuta), jer se ona nalazi dalje od izvora pare.
- Vreme kuvanja uvek prilagodite svom ukusu. Neka Vas ne zavaraju preporuke o idealnom vremenu kuvanja koje dobijate u uputstvima. Šta je najbolje ipak zavisi od individualnog ukusa i karakteristika namirnica koje koristite u konkretnom slučaju.

Kuvanje na pari ukratko znači - manje masti, manje holesterola, više vitamina i minerala, a pri tom - hrana je boljeg ukusa i lepša na oko.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.