Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Aparat za negu kože Silkn FaceTite FT1PE3001 H2111/H2112

Zar ne bi bilo fantastično da imate manje bora i čvrstu kožu ponovo? Vratite svoju mladost sa fenomenalnom Silkn FaceTite aparatom za podmlađivanje kože.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 88
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Nega kože

Šifra Proizvoda: 57628

Poslednja cena bila je: 22290 din

Karakteristike proizvoda: Aparat za negu kože Silkn FaceTite FT1PE3001 H2111/H2112

Aparat za negu kože

Silkn FaceTite

Revolucionarna HT tehnologija protiv starenja

Smanjuje bore

Zateže kožu

Smanjuje fine linije

Podmlađuje kolagene i elastinska vlakna

Podiže konture lica

Smanjuje sunčeve i starostne pege

Ojačava dublje slojeve kože

Poboljšava strukturu i elastičnost kože

Klinički testiran na području oko očiju

Pogodan za sve tipove kože

Pogodan lice i vrat

Sunčanje ne predstavlja problem

5 režima snage

Pakovanje uključuje i gel

Opis proizvoda: Aparat za negu kože Silkn FaceTite FT1PE3001 H2111/H2112

Zar ne bi bilo fantastično da se vreme može vratiti unazad? Da imate manje bora i čvrstu kožu ponovo? Sada možete povratiti svoju mladost sa fenomenalnom Silkn FaceTite: naučni proboj u podmlađivanje kože. Tajna leži u revolucionarnom HT ™ tehnologiji koja zateže kožu lica, smanjuje bore i ponovo podmlađuje vlakna kolagena i elastina. Vaša koža je zategnuta, deluje izuzetno mlađe i blista kao nikada do sada! Isprobajte novi, ultimativni tretman protiv starenja kože u svom domu!



HT ™ tehnologija podstiče obnavljanje ćelija, čime opuštena koža postaje čvrsta i zategnuta ponovo. Ova tehnologija kombinuje snagu tri izvora energije: Bi-Polar RF energiju, LED i IR toplotnu energiju. Ovaj nerazdvojni trio je nepobedivi neprijatelj kada se radi o borbi sa procesom starenja kože. Kombinacija tri izvora energije koji deluju zajedno kako bi dosegli i obezbedili toplotu svim slojevima ćelija, od epiderma do osnovnog masnog tkiva. Spoljna površina kože zagreva se do maksimalno 43° C dok unutrašnji slojevi dostižu temperature maksimum 50° C. Ovo stimuliše kontrakciju vlakana kože. Proces je potpuno bezbolan: jednostavno osetite da koža postaje prijatno topla. Silkn FaceTite rešava problem iznutra. Koža je obnovljena, blistavija i izgleda mlađe.
Sa Silkn FaceTite možete da tretirate sve bore, uključujući i bore oko očiju (ali ne i kapke jer su suviše delikatni). Tretmani su takođe odlični za predeo vrata i dekoltea.
Prikladan je za korišćenje kako od strane žena, tako i od muškaraca, za sve tipove kože i sve boje kože. Ovaj aparat nije namenjen za sva stanja kože.
Silkn FaceTite ima 5 režima snage. Što je veći nivo energije, to je intenzivniji tretman. Počnite sa nivoom 1 kada koristite FaceTite po prvi put i povećajte u skladu sa vašim komforom. Primetićete da vaša koža postaje toplija što znači da Silkn FaceTite radi svoj posao. Iz dana u dan, vaša koža će se osećati glađa, izgledati blistavo i vaše konture lica će biti podignute.
Na slici možete videti zone tretmana za Silkn FaceTite. Koristeći uređaj, pratite preporučenu šemu naznačenu brojevima i tretirajte svaku zonu 15 minuta držeći uređaj prislonjen na kožu. Važno je da tretirate svako područje pojedinačno, ali područje jedne zone vašeg lica istovremeno. Na taj način temperatura na koži ostaje konstantna. Tretmani su daleko efikasniji kada se sprovedu na ovaj način nego kada pomerate uređaj preko celog lica. Ne zaboravite da tretirate vrat i vilicu. Tretirajte svoju kožu dva puta nedeljno za postizanje što boljih rezultata.
Vaš Silkn FaceTite dolazi sa tubom Silkn Slider Gel. Najvažnije je da nanesete tanak sloj gela na kožu pre svakog tretmana. Bez gela, aparat neće raditi! Gel na bazi vode, nije samo ovlaživač, već i pomaže u navođenju aparata. Omogućava da se Silkn FaceTite lakše kreće po Vašoj koži i sprečava stvaranje opekotina na njoj. Nakon nekoliko minuta Slider gel će se osušiti i trebalo bi da nanesete još jedan sloj gela. Umesto Silkn Slider Gela možete koristiti i gelove drugih proizvođača koji su na bazi vode i imaju sličnu namenu.

Silkn je holandski brend koji je prisutan dugi niz godina u celom svetu. Silkn je globalni lider u proizvodnji profesionalne opreme za negu lica i tela, a koja je u ovom slučaju prilagođena uslovima kuće i doma. Odličan i inovativan dizajn, udobno i jednostavno korišćenje su prednosti koje Silkn nudi svojim korisnicima,a što naravno prate i odlični rezultati koje ovaj brend beleži kod kupaca. Silkn je najpre bio proizvodjač za neke druge brendove (Babyliss, Rowenta, Braun), a onda je formirao i sopstveni brend. Svi aparati dolaze u luksuznim pakovanjima i to ono što ovaj proizvod čini jedinistvenim i prepoznatljivim.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.