Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Aparat za brijanje ENCHEN Blackstone 7 Victor by Xiaomi

Brinite o svojoj bradi uz Enchen brijač. Model Victor ima 3 pokretne glave za sečenje za preciznost, dok snažan motor radi izuzetno tiho i brzo će podšišati vašu bradu.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 2

Cena sa PDV: 2499 dinara

Na Stanju

Šifra Proizvoda: 59922

Vreme slanja:  2 - 3 radna dana

Isporuka: Teritorija Cele Srbije

Dostava: Kurirska služba

Masa za dostavu: 1.00 kg (cena dostave)

Plaćanje: Pouzećem, na Račun, onLine: Visa, Master, Dina

Mozete platiti online karticama banke Intesa na 6 rata bez kamata

Proizvođač: Enchen

Brend: Enchen

Karakteristike proizvoda: Aparat za brijanje ENCHEN Blackstone 7 Victor by Xiaomi

Aparat za brijanje ENCHEN

Model: Victor

Boja: Crna

Napon: 5W

Snaga: 3V

Kapacitet baterije: 600 mAh

Radno vreme cca. 60 min

Vreme punjenja pribl. 1,5 č

Port za punjenje USB-C

Nivo buke 67 dB

Opis proizvoda: Aparat za brijanje ENCHEN Blackstone 7 Victor by Xiaomi

Brinite o svojoj bradi uz Enchen brijač. Model Victor ima 3 pokretne glave za sečenje za preciznost, dok snažan motor radi izuzetno tiho i brzo će podšišati vašu bradu. Pametan dizajn olakšava sastavljanje/rastavljanje i čišćenje, a ugrađena punjiva baterija obezbeđuje do 60 minuta upotrebe sa jednim punjenjem.

Proizvod ima 3 nezavisne glave za sečenje koje se prilagođavaju obliku lica i glatko klize po njemu. Ovo čini brijanje jednostavnim i bezbednim. Pored toga, tanka, samobrusna sečiva garantuju preciznost, eliminišući čak i najkraće dlačice. Odlikuje ih i dug životni vek, tako da ste sigurni da će vam aparat za brijanje dugo služiti.

Uređaj je opremljen efikasnim motorom, koji se odlikuje relativno tihim radom - nivo buke je 67 dB. Pored toga, model Victor koristi ESM sistem, koji je odgovoran za brzo i precizno brijanje. Štaviše, korišćena rešenja omogućavaju brijaču da radi optimalnom brzinom pri niskom nivou baterije. Tako da ne morate da brinete o posekotinama i iritaciji.

Brijač je opremljen baterijom od 600 mAh, što znači oko 60 minuta upotrebe sa jednim punjenjem. Da biste obnovili energiju uređaja, povežite ga na mrežni punjač, powerbank ili računar pomoću priloženog USB na USB-C kabla. Nakon otprilike 1,5 h biće spreman za nastavak rada. Korišćenje aparata za brijanje neće vam praviti probleme. Uređaj ima jedno veliko dugme pomoću kojeg ćete ga uključiti/isključiti. Pored toga, o statusu baterije ćete biti obavešteni na displeju, a ABS plastična konstrukcija obezbeđuje izdržljivost. Pored toga, magnetni dizajn olakšava postavljanje i uklanjanje glave.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.