Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Aparat za brijanje Enchen Steel 3S by Xiaomi

Sa aparatom za brijanje ENCHEN Steel 3S možete udobno brijati ili oblikovati svoju bradu. Za njegov efikasan rad zaslužan je najsavremeniji motor, dok samobrusne oštrice i ugrađeni trimer obezbeđuju veću preciznost

Ocena Posetilaca Broj ocena: 1
Artikal je RASPRODAT !

Šifra Proizvoda: 59924

Poslednja cena bila je: 3799 din

Karakteristike proizvoda: Aparat za brijanje Enchen Steel 3S by Xiaomi

Enchen Steel 3S aparat za brijanje

Boja Srebrna

Snaga 5W

Napon 5V

Vreme rada pribl. 150 min

Vreme punjenja Pribl. 120 min

Vodootporan IPX7

Dimenzije 51 x 155 mm

Vodootporan

3D praćenje kontura

Bežičan

Punjiva baterija

Opis proizvoda: Aparat za brijanje Enchen Steel 3S by Xiaomi

Sa aparatom za brijanje ENCHEN Steel 3S možete udobno brijati ili oblikovati svoju bradu. Za njegov efikasan rad zaslužan je najsavremeniji motor, dok samobrusne oštrice i ugrađeni trimer obezbeđuju veću preciznost. Ekran koji se lako čita pružiće vam najvažnije informacije, a dugotrajna baterija garantuje vreme rada do 150 minuta. Brijač je takođe vodootporan IPX7, tako da možete da se brijete suvo ili mokro.

Uživajte u optimizovanim performansama brijača. Uređaj ima snagu od 5W, a opremljen je snažnim motorom i inteligentnim ESM sistemom. Kao rezultat toga, uvek radi efikasno - čak i kada je baterija pri kraju. Brijač je takođe izuzetno tih - nivo jačine zvuka ne prelazi 67 dB. Takođe je vredno pažnje i funkcija protiv štipanja, koja obezbeđuje da proizvod ne štipa ili čupa kosu.

Brijač takođe iznenađuje svojim dugim radnim vremenom. Potpuno napunjen, može da radi do 150 minuta! Da biste ga povezali sa napajanjem, koristite priloženi USB-C kabl. Za punjenje uređaja biće potrebno samo oko 2 sata! Možete ga koristiti i kao žičani aparat za brijanje - na taj način nećete izgubiti sposobnost brijanja, čak i ako zaboravite da ga napunite.

Uređaj je opremljen samooštrećim sečivima, zahvaljujući kojima brzo i precizno uklanja čak i izuzetno kratke, tvrdokorne dlačice. Takođe ne izaziva iritaciju ili posekotine. Brijač takođe ima 3 pokretne glave za sečenje koje glatko klize po koži i savršeno prijanjaju uz lice. Kao rezultat toga, brijanje postaje još udobnije.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.