Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Aparat za brijanje Enchen Blackstone C by Xiaomi električni

Električni brijač Enchen by Xiaomi BlackStone C može se u potpunosti napuniti za samo 1 sat i može trajati do 90 minuta sa punim punjenjem. Uz prosečno dnevno brijanje od 1,5 minuta, jedno punjenje će trajati 3 meseca upotrebe.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 2

Cena sa PDV: 2999 dinara

Na Stanju

Šifra Proizvoda: 59926

Vreme slanja:  2 - 3 radna dana

Isporuka: Teritorija Cele Srbije

Dostava: Kurirska služba

Masa za dostavu: 1.00 kg (cena dostave)

Plaćanje: Pouzećem, na Račun, onLine: Visa, Master, Dina

Mozete platiti online karticama banke Intesa na 6 rata bez kamata

Proizvođač: Enchen

Brend: Enchen

Karakteristike proizvoda: Aparat za brijanje Enchen Blackstone C by Xiaomi električni

Električni brijač BlackStone C

Enchen by Xiaomi

Model Blackstone-C

Sistem brijanja: rotacioni brijač

Metoda brijanja – suvo

Napon 5V

Snaga 5W

Nivo buke pribl. 67dB

Vreme punjenja Pribl. 1h

Vreme rada pribl. 90 minuta

Interfejs za punjenje USB-C

Boja: crna

Indikacija – punjenje, pražnjenje, stepen napunjenosti

Punjenje: USB kabl Type-C

Dimenzije i težina:

Visina – 155 mm

Širina – 53 mm

2-u-1: Trimer za kosu se može uvući i sakriti!

Efikasno: Plutajuća 3D glava savršeno prati konture tela, brišući kosu bez ostavljanja dlačica.

Kvalitetno: Izrađeno od japanskog nerđajućeg čelika, sečivo je izuzetno izdržljivo i precizno.

Udoban: Sofisticirana ergonomija i kompaktne dimenzije omogućuju lako i udobno korišćenje.

Tiho: Nizak nivo buke osigurava tiho i diskretno korišćenje.

Autonomno: Baterija traje do 2 meseca bez potrebe za punjenjem.

Univerzalni: Type-C kabl za punjenje omogućava korišćenje sa bilo kojim punjačem za telefon.

Ekonomičan: Savršena kombinacija cene i kvaliteta za dugotrajnu upotrebu.

Napomena: Enchen by Xiaomi Blackstone C Brijač nije namenjen za mokro brijanje i nema zaštitu od vlage!

Opis proizvoda: Aparat za brijanje Enchen Blackstone C by Xiaomi električni

Električni brijač BlackStone C ima tri nezavisno suspendovane glave za brijanje, a oštrice su izrađene od visokokvalitetnog japanskog nerđajućeg čelika, što obezbeđuje visoku čvrstoću i dugotrajnost.

Glave za brijanje obezbeđuju bolji kontakt sa kožom nego brijači sa dve glave, I takodje bolje pristaju oblinama lica, brijući teško dostupna mesta iz prvog puta bez potrebe za ponovnim brijanjem.

Mrežice glave za brijanje su dizajnirane u obliku dvostrukog kruga, što im daje veliku površinu kontakta sa kožom lica. Njihova tanka struktura značajno povećava efikasnost brijanja, čak i u odnosu na ručni brijač, uklanjajući dlačice bez ostataka i čineći kožu glatkom.

Specijalni ESM inteligentni sistem za brijanje u potpunosti kontroliše potrošnju i distribuciju energije kako bi obezbedio brzo i dobro brijanje sa velikom snagom od 5V. Nizak nivo buke od 67 dB je mnogo niži od međunarodnog IEC standarda od 75 dB, što korisniku obezbeđuje udobno iskustvo brijanja.

Električni brijač Enchen by Xiaomi BlackStone C može se u potpunosti napuniti za samo 1 sat i može trajati do 90 minuta sa punim punjenjem. Uz prosečno dnevno brijanje od 1,5 minuta, jedno punjenje će trajati 3 meseca upotrebe.

Pored toga, ako se punjenje iznenada neočekivano završi, brijač se može koristiti u toku punjenja. A zahvaljujući Type-C konektoru, može se puniti čak i iz prenosive baterije.

BRZINA, PRECIZNOST, BEZBEDNOST
Čak 3 pokretne glave za sečenje čine da se brijete još brže. Zahvaljujući pažljivo promišljenom dizajnu, savršeno prijanjaju na kožu, savršeno se prilagođavaju obliku lica i efikasno uklanjaju i najkraće dlačice. Oštrice uređaja su izrađene od visokokvalitetnog čelika i automatski se melju prilikom brijanja, što im značajno produžava vek trajanja. Takođe ne morate da brinete o iritaciji ili posekotinama.

PRIPOJENO VAŠIM POTREBAMA
Sa aparatom za brijanje možete da brijete i suvo i mokro. Brzo balansiranje brade pre posla? Osvežavajuće brijanje sa vašom omiljenom penom ili gelom? Ništa ne smeta! Takođe možete lako ukloniti glavu uređaja i oprati je pod tekućom vodom i ponovo je koristiti nakon sušenja. Tako ćete bolje voditi računa o higijeni i izbeći pojavu kožnih problema!

IMPRESIVNE PERFORMANSE
Snažan motor je odgovoran za pouzdan rad aparata za brijanje. Snaga uređaja je 5W, a nivo jačine zvuka je samo oko 67dB - zaboravite na dosadnu buku! Proizvod takođe koristi inteligentni ESM sistem, koji garantuje njegov efikasan rad u skoro svakoj situaciji. Čak i ako je nivo napunjenosti baterije već nizak, aparat za brijanje će i dalje raditi optimalnom brzinom!

UGRAĐENI TRIMER
Uz ENCHEN možete još bolje voditi računa o svom izgledu. Sa Blackstone-C aparatom za brijanje ne samo da ćete obrijati i ujednačiti bradu, već ćete i stilizovati zalizde ili brkove. Uređaj ima ugrađen trimer koji će vam dati potrebnu preciznost. Vodite računa o svakom detalju i pokažite svima svoj jedinstveni stil!

TRAJNA BATERIJA
Nemojte se plašiti čestog punjenja aparata za brijanje. Uređaj je opremljen dugotrajnom punjivom baterijom koja mu omogućava da traje do 90 minuta! Štaviše, potrebno je samo oko sat vremena da se napuni pomoću priloženog USB-C kabla. Da li ste zaboravili da napunite aparat za brijanje? Nema problema - uređaj može da radi i preko žice. Samo ga uključite i izjednačite bradu!

UDOBNOST UPOTREBE
Blackstone-C brijač je izuzetno jednostavan i zgodan za upotrebu. Opremljen je zaštitom od kratkog spoja i prepunjavanja, a ima i poseban indikator koji će vam pružiti informacije o statusu baterije. Lagan i praktičan - savršeno leži u ruci. Takođe će se pokazati korisnim na putovanju - lako ga možete staviti u kofer ili torbu. Više ne morate da se odričete mogućnosti stilizovanja brade tokom putovanja!

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.