Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Digitalna pametna vaga OVICX L1 by Xiaomi

OVICX L1 nije samo vaga. Ovo je ceo dijagnostički centar u tankom kućištu. Za nekoliko sekundi vaga računa tačan sastav i indeks telesne mase, brzinu metabolizma, pa čak i metaboličku starost. Zahvaljujući tome, ne morate da beležite rezultate merenja nak

Ocena Posetilaca Broj ocena: 1
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Telesne vage

Šifra Proizvoda: 59937

Poslednja cena bila je: 4499 din

Karakteristike proizvoda: Digitalna pametna vaga OVICX L1 by Xiaomi

Digitalna pametna vaga OVICX by Xiaomi

Model: Ovicx L1

Tip: Pametna vaga

Aplikacija za sinhronizaciju: Scale Up (za Android i iOS)

Materijal kućišta: kaljeno staklo + ABS

Displej: LED

Maksimalna težina: 180 kg

Tip veze: Bluetooth 5.0

Napajanje: AAA baterije

Dimenzije: 280 x 280 x 19 mm

Vaga meri više od 10 parametara

Telesnu težinu

Procenat telesne masti

Procenat mišićne mase

Indeks unutrašnje (visceralne) masti

Bazalni metabolizam

Procenat vode

Procenat proteina

Koštanu masu

Procenat skeletnih mišića

Indeks telesne mase

Metaboličko doba

Body score

Tip tela

Pametna – sinhronizacija sa aplikacijom za Android i iOS

Kvalitetna – jednodelno telo i površina od kaljenog stakla

Udobna – Sofisticirana ergonomija, kompaktna veličina

Izdržljiva - može izdržati težinu do 180 kg!

Opis proizvoda: Digitalna pametna vaga OVICX L1 by Xiaomi

OVICX L1 nije samo vaga. Ovo je ceo dijagnostički centar u tankom kućištu. Za nekoliko sekundi vaga računa tačan sastav i indeks telesne mase, brzinu metabolizma, pa čak i metaboličku starost. Zahvaljujući tome, ne morate da beležite rezultate merenja nakon svakog treninga. Vaga šalje podatke direktno u aplikaciju, koja ih beleži i analizira. Postavite sebi cilj, naoružajte se OVICX L1 vagom i uživajte u svojim novim dostignućima svaki dan!

Vaga Vam omogućava da saznate detalje o stanju Vašeg tela, a samim tim i o svom zdravlju. Nema potrebe da idete kod lekara ili u fitnes centar. OVICX L1 je gadžet za one koji gube težinu, imaju oscilacije u težini ili samo vode zdrav način života.

Kako radi
Vaga OVICX L1 ima ugrađen senzor koji radi na principu bioimpedanse. Radna površina vage propušta slab električni impuls kroz telo. Senzor čita biometrijske podatke i detektuje čak i manje promene u njima. Vagi je potrebno samo 3 sekunde za merenje.

Važno
Za ispravan rad senzora na vagi, morate biti bosi.

Osobe sa pejsmejkerom ne bi trebalo da koriste vagu.

Pogodna za upotrebu
Vaga ima uredno plastično telo sa glatkom površinom od kaljenog stakla debljine 6 mm. Staklo je prekriveno elektroprovodljivim filmom. Kućište ima kvadratni oblik sa sigurnim zaobljenim uglovima. Ispod – 4 stabilne noge sa gumiranim neklizajućim vrhovima.

Za prvu upotrebu ubacite 3 AAA baterije iz kompleta u vagu. Odeljak za baterije je na dnu. Stanite na vagu – automatski se uključuje. Za tačna merenja koristite vagu bosih nogu. Maksimalno opterećenje – 180 kg. Mera ravnoteže traje 3 sekunde. Podaci se prikazuju na LED displeju i u aplikaciji.

Preuzmite i instalirajte aplikaciju Scale Up dostupnu za Android i iOS pre nego što počnete da je koristite. Zatim povežite vagu sa pametnim telefonom preko Bluetooth-a i sa kućnom Wi-Fi mrežom. Aplikacija se automatski sinhronizuje sa bezbednim skladištem u cloud-u – Vaši podaci će se čuvati koliko god je potrebno i neće biti slučajno izbrisani.

Rezulatati se mogu videti u aplikaciji. On beleži sve rezultate i prikazuje ih u obliku jasnih i razumljivih grafikona. Koristeći aplikaciju, zgodno je pratiti stanje tela tokom mesec dana, nedelju dana, pa čak i dan.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.