Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Ledomat Sencor SIM 3000BK

Samo dodajte vodu, pritisnite dugme i uživajte u kockicama leda za samo 9 minuta. Savršeno za žurke - pravi do 12 kg leda dnevno. Ledomat poseduje LED panel sa indikatorskim svetlima.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 62

Cena sa PDV: 24799 dinara

Na Stanju

Šifra Proizvoda: 61103

Vreme slanja:  1 - 2 radna dana

Isporuka: Teritorija Cele Srbije

Dostava: Kurirska služba

Masa za dostavu: 9.50 kg (cena dostave)

Plaćanje: Pouzećem, na Račun, onLine: Visa, Master, Dina

Mozete platiti online karticama banke Intesa na 6 rata bez kamata

Proizvođač: Sencor

Brend: Sencor

Karakteristike proizvoda: Ledomat Sencor SIM 3000BK

Ledomat

Snaga: 105W

Dimenzije: 345 x 320 x 245 mm

Zapremina: 1.9l (posuda)

Kapacitet: Do 12kg leda dnevno

Boja: Siva

Svetlosni indikator

LED panel

Automatsko zaustavljanje kada je posuda sa vodom prazna

Rashladno sredstvo R600a

2 veličine kocki leda (16x30mm i 20x30mm)

Opis proizvoda: Ledomat Sencor SIM 3000BK

Samo dodajte vodu, pritisnite dugme i uživajte u kockicama leda za samo 9 minuta. Savršeno za žurke - pravi do 12 kg leda dnevno. Ledomat poseduje LED panel sa indikatorskim svetlima.

Sencor ledomat obezbeđuje fantastično osveženje, bilo da je deo domaćinstva, vikendice, bašte, kancelarije, malog bara ili bilo gde na zabavi, roštilju ili kampovanju. Sa njim ćete imati pri ruci savršeno čist led u obliku kapica bez ikakvih vazdušnih mehurića, jer voda stalno teče kroz ledomat. Ohladite bocu vina, piva, ubacite kockice leda u ukusno piće, napravite malo zdrobljenog leda ili koristite led da napravite osvežavajući voćni sorbet.

Do 12 kolograma leda za jedan dan
To je lepa porcija! Sencor ledomat pravi 9 kockica u jednoj seriji, a na vama je da li želite male ili velike kocke leda. Osim toga, veoma je brz i može da napravi prve kockice leda već za 9 minuta. Ne morate da brinete o tome da nemate zamrzivač za skladištenje gotovog leda. Ledomat može da napravi led i zadrži njegov visok kvalitet do 18 sati, kao i da koristi višak vode koji će led osloboditi za proizvodnju još leda.

Lakoća upotrebe
Možete pratiti sva podešavanja aparata pomoću jasnih ikonica koje su jednostavne za upotrebu i prikazuju ceo tok rada. Jednim pritiskom uključujete ledomat, birate veličinu kockica leda i voila! Ako je ledomat završio svoj posao i pun je, automatski će zaustaviti proizvodnju i uključiti ikonicu da vas upozori da ispraznite aparat. Na isti način skreće pažnju na nedostatak ili odsustvo vode u rezervoaru. Ako se isprazni i još uvek ima dovoljno vode za proizvodnju, automatski će nastaviti sa radom. Poklopac ledomata ima transparentni prozor tako da uvek možete videti koliko je leda proizveo. Zaista je sjajan i efikasan!

Komforne dimenzije i ekonomičan i tih rad
Možete ga poneti sa sobom praktično bilo gde! Može da stane u auto, a mala težina olakšava nošenje pomoću ergonomske ručke. Dakle, možete uživati u hladnom piću bilo gde. Ne morate da brinete ni o velikoj potrošnji energije, jer je ekonomičan i tih partner!

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.