Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Auron zglobni digitalni aparat za merenje krvnog pritiska TMB1117

Auron zglobni aparat za merenje krvnog pritiska najnovije generacije, izrađen prema najstrožim svetskim standardima. Meri puls i krvni pritisak dok pumpa besprekorno tačno.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 90
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Aparati Za Pritisak

Šifra Proizvoda: 61682

Poslednja cena bila je: 4699 din

Karakteristike proizvoda: Auron zglobni digitalni aparat za merenje krvnog pritiska TMB1117

Auron

Digitalni aparat za merenje krvnog pritiska TMB1117

Zglobni

Tip: automatski

Meri dok pumpa, lagodnije, brže i tačnije

Velika manžetna, 13,5x21,5 cm

SZO indikator kategorije rizika

Indikator nepravilnog srčanog ritma

Opis proizvoda: Auron zglobni digitalni aparat za merenje krvnog pritiska TMB1117

Auron aparati nove generacije merenje krvnog pritiska čine ugodnim i pouzdanim. Nova tehnologija kojom aparat meri dok pumpa omogućava brže, prijatnije i preciznije merenje. Uz napredni detektor nepravilnog pulsa, Auron aparati iz nove serije kreirani su da bi vam omogućili da o svom krvnom pritisku brinete na lak i jednostavan način.

Kako pravilno da izmerim pritisak?
Važno je da manžetnu postavite 1 centimetar od početka dlana da bi mogli pravilno da zabeležite krvni pritisak. Važno je da manžetnu postavite čvrsto na zglob leve ruke na stranu vašeg srca da biste mogli pravilno da zabeležite krvni pritisak.

Na kojoj ruci da merim krvni pritisak?
U normalnim uslovima krvni pritisak je identičan ili se razlikuje za 10mmHg na jednoj u odnosu na drugu ruku. Ukoliko se razlikuje više od toga, može da ukazuje na poremećaj cirkulacije. Važno je da se krvni pritisak meri na levoj ruci.

U kom periodu da ponovim merenje krvnog pritiska?
Merenje krvnog pritiska treba ponoviti najmanje dva puta. Krvni pritisak treba da se redovno kontroliše i kod ljudi koji nemaju nikakve simptome, najmanje nekoliko puta mesečno.

Šta treba da znam pre nego da počnem da merim pritisak?
Osoba uvek treba da bude odmorna. 10-15 minuta je optimalno vreme odmora pre nego što počne da se meri krvni pritisak. Pauza između dva merenja ne treba da bude kraća od 5 minuta. Preporučuje se da se pritisak meri isključivo u kućnim uslovima jer merenje u ordinaciji izaziva uznemirenost i pokazuje pogrešne parametre.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.