Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Sušnica za meso 3u1 - suši peče dinsta na ćumur ili drvo

Višenamenski uredjaj za pripremu mesa. Sagorevanjem ćumura ili drveta možete sušiti meso, peći i roštiljati ili dinstati. Visina 80cm, prečnik 42cm

Ocena Posetilaca Broj ocena: 123
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Roštilji, oprema i pribor

Šifra Proizvoda: 62082

Poslednja cena bila je: 7990 din

Karakteristike proizvoda: Sušnica za meso 3u1 - suši peče dinsta na ćumur ili drvo

Sušnica za meso 3u1 - suši peče dinsta na ćumur ili drvo

Bočna vrata za ventilaciju: 2 kom

Termometar na poklopcu: 1 kom

Bočne ručke za nošenje

Hromirane rešetke za roštilj

Posuda za vodu za dinstanje i bolje rezultate sušenja

Visina namontiranog uredjaja: 80cm

Prečnik: 42cm

Materijal izrade: metal

Gorivo: ćumur ili drvo

Namena: Sušenje mesa, dinstanje i roštiljanje

Opis proizvoda: Sušnica za meso 3u1 - suši peče dinsta na ćumur ili drvo

U ovoj sušari možete pripremati meso na 3 načina:

ROŠTILJANJE
Potpalite ćumur i postavite rešetku na prvi nivo. Kada postignete dovoljnu temperatutu stavite meso.
DINSTANJE - PEČENJE MESA
Na prvi nivo postavite posudu sa vodom i iznad nje rešetku. Na rešetku stavite meso koje želite da pečete. Poklopite gornjim poklopcem i pecite na temperaturi do 250 stepeni C.
SUŠENJE MESA
Meso prvo pripremite za proces sušenja. Usolite ga i ostavite da odstoji 2-3 dana.
Priprema peći za sušenje:
- Podignite i odložite 2 gornja obruča i posudu sa rešetkama
- Na dno stavite ćumur ili drva (najbolje bukova u manjim komadima), ili mešavinu ćumura i drveta. Zapalite i sačekajte da se pretvori u žar.
- Vratite obruče na svoja mesta. U srednju posudu sipajte vodu. Držače vlažnost. Na rešetke postavite meso za sušenje, ili ga okačite na kuke (bolja varijanta) koje se nalaze u priboru. U tom slučaju ne koristite gornju rešetku već meso kačite na 2 šipke koje se nalaze na gornjem obruču - poklopcu. Na poklopcu se nalazi rešetka za izlaz dima - otvorite je. Proverite temperaturu. Optimalno je da bude do 150 stepeni C. Proces sušenja mesa je započeo. Sušenje traje 2 - 4 sata u zavisnosti od vašeg ukusa i debljine sušenog mesa.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.