Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Gillette Mach 3 Turbo brijač FC Barcelona 501404

Unapredite svoje iskustvo brijanja sa Gillette Mach3 Turbo koji vam donosi oštrija sečiva i bliže prijanjanje oštrica licu za brijanje bez iritacije.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 58
Artikal je RASPRODAT !

Šifra Proizvoda: 62306

Poslednja cena bila je: 1699 din

Karakteristike proizvoda: Gillette Mach 3 Turbo brijač FC Barcelona 501404

Gillette

Mach 3 brijač Turbo

FC Barcelona Edition

Najfinije Gillette oštrice za manje trzanja i čupanja prilikom brijanja ( u odnosu na BlueII plus)

Oštrije Turbo sečivo

Za brijanje bliže korenu dlake

Najbolje Gillette brijanje. I za osetljivu kožu.

Opis proizvoda: Gillette Mach 3 Turbo brijač FC Barcelona 501404

Unapredite svoje iskustvo brijanja sa Gillette Mach3 Turbo koji vam donosi oštrija sečiva (prva dva sečiva u odnosu na Mach3) i bliže prijanjanje oštrica licu za brijanje bez iritacije u odnosu na Blue II Plus jednokratni brijač. Turbo oštrice lakše seku dlake i pružaju izuzetan komfor sa manje povlačenja i cimanja ( prva dva sečiva u odnosu na Mach3 ). U isto vreme dugotrajna traka sa lubrikantom omogućava oštoricama da lako klize preko vašeg lica za dodatnu udobnost ( u odnosu na Blue II Plus jednokratni brijač). Ovaj brijač poseduje 2x više Skin Guard pera za lakše brijanje. Pokretne oštirce ostaju u bliskom kontaktu sa vašom kožom, a pokretna glava brijača se bolje prilagođava konturama lica za jednostavnije brijanje ( u odnosu na Blue II Plus jednokratni brijač). I dalje pruža bolji osećaj nakon 10. brijanja nego jednokratni birjač nakon prvog ( u odnosu na Blue Plus jednokratni brijač). Sada u specijalnom Barselona izdanju.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.