Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

DEPECHE MODE - Black celebration, Stiv Malins

Celovita priča o promenama, savršenstvima i tragedijama grupe Depeche Mode. Snimanje albuma Playing The Angel, raspad koji su za dlaku izbegli i solo albume Dejva Gana i Martina Gora.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 111
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Biografije

Šifra Proizvoda: 6252

Poslednja cena bila je: 699 din

Karakteristike proizvoda: DEPECHE MODE - Black celebration, Stiv Malins

DEPECHE MODE - Black celebration

Pisac : Stiv Malins

Format: 13x20

355 strana

Opis proizvoda: DEPECHE MODE - Black celebration, Stiv Malins

Biografija Depeche Mode, autora Stiva Malinsa, napisana uz saradnju članova benda, pokriva izuzetnu, skoro trideset godina dugu karijeru povučenog i često neshvaćenog sastava koji je prodao više od 50 miliona albuma širom sveta i nastavlja da stvara nove hitove i rasprodaje koncerte.
Neprekidni uspesi oblikovali su karijeru koja je donela prekomerne doze narkotika, nervne slomove, pijančenja i razvode. Ipak, uprkos svim nevoljama, grupa Depeche Mode je opstala i nastavila da stvara komercijalno uspešnu muziku koju je i kritika priznala.

Ključ njihovog uspeha i dugovečnosti leži u unutrašnjoj dinamici članova grupe, posebno onoj koja teče između tekstopisca i kompozitora Martina Gora i pevača Dejva Gana. Njegove interpretacije deo su alhemije koja stvara pesme Depeche Mode i čini ih sasvim posebnim u odnosu na radove savremenika.

Ovo je celovita priča o promenama, savršenstvima i tragedijama grupe Depeche Mode.

Black Celebration pokriva celokupnu istoriju grupe uključujući snimanje albuma Playing The Angel, raspad koji su za dlaku izbegli i solo albume Dejva Gana i Martina Gora, i time dokazuje da je najbolja biografija ovog svetski priznatog benda.

-Izvanredna knjiga puna spletki i neumerenog provoda.- NME

-Fascinantno i iscrpno istraživanje rada jedne neobične grupe.-Uncut

-Prva ozbiljna knjiga o grupi, rađena bez zvanične podrške muzičke industrije, pruža nov i uzbudljiv pogled na Depeche Mode.- Magazin Q




* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.