Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Engleski asasin, Danijel Silva

Svet špijuna i zakulisnih radnji koje sakrivaju prošlost. Prepun potpune neizvesnosti, bogatih likova i neočekivanih preokreta.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 96
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Trileri - avantura, akcija, psiho...

Šifra Proizvoda: 6291

Poslednja cena bila je: 690 din

Karakteristike proizvoda: Engleski asasin, Danijel Silva

Engleski asasin

Autor: Danijel Silva

Format: 13x20

Broja strana: 333

Izdavač: Laguna

Opis proizvoda: Engleski asasin, Danijel Silva

O knjizi

Učini mi jednu malu uslugu. Rukom je dodirnuo poruku. Spali ovu prokletu stvar. Potrudi se da se niko ne spotakne ni na jednu neprijatnu uspomenu iz prošlosti. Ovo je Švajcarska. Ovde prošlost ne postoji.

Gabrijel Alon je mnogo uradio u životu. Po zanimanju nekadašnji izraelski špijun, po ličnom izboru restaurator umetničkih slika, zna više nego što želi da zna o smrti, izdaji i tajnama, ali ga je i pored toga iznenadio prizor pred kojim se našao.

Zadatak da očisti sliku jednog starog majstora u domu izvesnog bankarskog milionera doveo ga je u kuću u Cirihu, i sada stoji u sobi, osećajući miris soli i rđe, a pod nogama vlažan tepih. Dodirnuo je tepih prstima i prineo ih licu. Stoji u krvi. I zna da će mu od sada život biti potpuno drugačiji.

Pre no što završi, Alon će biti upleten u niz događaja u vezi s ukradenim umetničkim predmetima, decenijama starim samoubistvom i mračnim i krvavim tragovima ubistava – od kojih je neka sâm počinio. Ponovo će ući u špijunski svet koji je smatrao svojom prošlošću. I boriće se za sopstveni život s asasinom u čijoj je obuci i sâm učestvovao i koji će pokazati učitelju koliko je naučio...

Romane Danijela Silve kritičari upoređuju sa najboljim delima Džona le Karea, Frederika Forsajta i Kena Foleta. Prepun potpune neizvesnosti, bogatih likova i neočekivanih preokreta, Engleski asasin je sasvim učvrstio Silvin položaj novog majstora trilera.

O Autoru

Danijel Silva

Danijel Silva (1960) je rođen u Mičigenu, odrastao i školovao se u Kaliforniji. Završio je Državni univerzitet u San Francisku, odsek međunarodni odnosi. Karijeru je započeo kao novinar koji prati bliskoistočne teme, a jedan od najozbiljnijih zadataka mu je bilo praćenje rata između Irana i Iraka. Za vreme izveštavanja o sukobu u Golfskog zalivu upoznao je svoju životnu saputnicu Džejmi Gangel, reporterku NBC vesti za emisiju Today.

Godine 1988. par se venčao, a Silva je prešao u Vašington da radi za CNN.

Sredinom devedesetih godina posvetio se pisanju knjiga. Svoj prvi roman je napisao 1996. godine, a 1997. je napustio CNN da bi se u celosti posvetio pisanju.

Njegov prvi roman The Unlikely Spy objavljen 1997. godine postigao je neverovatan uspeh, te je Silva ubrzo svrstan među najbolje američke pisce špijunskih romana današnjice. U dosadašnjoj karijeri Silva ne samo da se našao u kategoriji najprodavanijih pisaca, već ga je kritika svrstala u red pisaca kao što je Grejem Grin.

Daniel Silva sa suprugom i blizancima Džordžom i Lili živi u Džordžtaunu nedaleko od Vašingtona.

Romani ovog autora su prevedeni na preko 25 jezika širom sveta.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.