Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Njegova Mračna Tkanja, Filip Pulman

Otkrijte Njegova mračna tkanja: Severnu svetlost, Čilibarski durbin i Čudotvorni nož!!!!

Ocena Posetilaca Broj ocena: 98
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Dečji romani u nastavcima - tomovima

Šifra Proizvoda: 6317

Poslednja cena bila je: 1990 din

Karakteristike proizvoda: Njegova Mračna Tkanja, Filip Pulman

Njegova Mračna Tkanja

Pisac : Filip Pulman

Format: 13 x 20 cm

Izdavač : Laguna

Broj strana : 970

Komplet od 3 knjige (Severna svetlost, Čilibarski durbin i Čudotvorni nož) u kutiji

Opis proizvoda: Njegova Mračna Tkanja, Filip Pulman

O knjizi :

Od najvećeg pripovedača sveta stiže nam trilogija Njegova mračna tkanja: Severna svetlost, Čilibarski durbin i Čudotvorni nož.

U susret premijeri filma Zlatni kompas koji je urađen po romanu Severna svetlost, naša izdavačka kuća vam predstavlja specijalno izdanje Pulmanove trilogije. Za ovu priliku Severna svetlost, Čilibarski durbin i Čudotvorni nož su spakovani u kutiju dizajniranu po motivu filma Zlatni kompas.

O piscu :

„Priče su najvažnija stvar na svetu. Bez priča ne bi smo bili ljudska bića.“

Filip Pulman je jedan od najpoštovanijih dečjih pisaca današnjice. Bio je kandidovan za gotovo sve nagrade za dečju književnost, a osvojio je nagradu Smartis (Zlatno priznanje za uzrast od 9 do 11 godina), kao i prestižnu Karnegijevu medalju za roman Severna svetlost. On je prvi dečji pisac koji je osvojio Vitbredovu nagradu, i to za roman Ćilibarski durbin.

Filip Pulman rođen je 1946. u Norviču i rane godine života je proveo putujući po svetu, budući da su mu i otac i očuh bili piloti. Deo detinjstva je proveden u Australiji, gde se Filip upoznao sa svetom stripova i posebno zavoleo Supermena i Betmena. Sa 11 godina vratio se u Britaniju, gde je u školi pod uticajem profesorke engleskog toliko zavoleo da čita da joj i dan danas šalje primerke svojih knjiga.

Po završenom koledžu, neko vreme je radio kao nastavnik i predavač na Vestminster koledžu, da bi se posle dvanaest godina potpuno predao pisanju. Prvi objavljen roman bio je tematski i žanrovski različit od onoga što će proslaviti Filipa Pulmana – dečje epske fantastike.

Filip Pulman za sebe kaže: „Prilično sam bezopasan i koristan. Želim da nastavim sa ovim što sad radim, i ne vidim razlog zašto ne bih. Ako pisanje postane protivzakonito, prekršiću zakon bez ikakvog dvoumljenja.“

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.