Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Šanse, Džeki Kolins

Vrtoglavi zapleti i spletke u bestseleru koji je proslavio Džeki Kolins.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 107
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Kriminalistički romani

Šifra Proizvoda: 6321

Poslednja cena bila je: 970 din

Karakteristike proizvoda: Šanse, Džeki Kolins

Šanse

Autor: Džeki Kolins

Format: 13x20

Broja strana: 568

Izdavač: Laguna

Opis proizvoda: Šanse, Džeki Kolins

O knjizi

OD KAZINA LAS VEGASA DO ULICA NJUJORKA ŠANSE SU SVIMA STAJALE NA RASPOLAGANJU... I SVAKO JE ŽELEO DA SE ISKUŠA

Đino Santanđelo, dečak poreklom iz sirotinjskih kvartova u Njujorku, gradi imperiju kriminala koja ga vodi do samog vrha. Njegova kći Laki dokazuje da je smrtonosna kao i njen otac. Senzualna i izazovna, suviše je slična njemu da ne bi pokušala da zavlada imperijom koju je stvorio.

Roman Šanse klizi kroz šest decenija, poput džinovskog ruleta, gde su ogromni ulozi položeni na veliki novac, opasan seks i neodoljivu moć.

Kritike

"Ovo je velika sočna, seksi, napeta, akciona priča koja sadrži sve sastojke jednog bestselera – glamur, seks, visoku modu, zločin ... Ostaćete bez daha."
THE NEW YORK POST

"Užasno zabavno."
THE TIMES

"Ogromna panorama života na visokoj nozi Njujorka, Las Vegasa, Holivuda i Južne Francuske... Veoma seksipilno. Često duhovito. Uvek čitljivo."
SCREEN INTERNATIONAL

O Autoru

Džeki Kolins

Još od svog prvog romana (Svet je pun oženjenih muškaraca iz 1968.) Džeki Kolins je stekla titulu Šarlota Bronte bezobraznih misli, opravdavajući je u narednim ostvarenjima, čija se radnja uglavnom vrtela oko poročnih stanovnika Holivuda, njihovih odnosa, spletki, razvoda, osveta i svega onoga što je Kolinsovu učinilo stalno prisutnom na listama bestselera.

Iako često u nemilosti kritike, Džeki Kolins se odaje priznanje na analitičnosti i autentičnosti u prikazivanju skrivenih i neretko amoralnih zbivanja iza kulisa Los Anđelesa i onoga što se naziva industrijom zabave. Ponekad su ovakva priznanja neumerena. Tako je za roman Američka zvezda glumac Džo Kvinan izjavio da nije ništa manje do lament nad raspadanjem američke porodice kao takve.

Pojedini izvodi iz štampe možda najbolje oslikavaju rad Kolinsove. "Bilo bi lako proglasiti njene knjige bezvrednim", piše Detroit News, "ali ona ima talenat da čitaoca uvuče u krevet holivudskih magnata i natera ga da sanjari o tome pošto pročita knjigu. Namerno ili ne, ona jasno prikazuje ispraznost života onih koji naizgled imaju sve, francuske pudlice i meksičke kućne pomoćnice."

Možda najbolji prikaz romana Džeki Kolins daje efektni moto koji je lansirao časopis People: "embarrassing to pick up, impossible to put down."

Odlomak iz knjige

Sreda, 13. jul 1977, Njujork

Kosta Zenokoti je netremice gledao u devojku koja je sedela naspram njega, s druge strane kitnjasto izrezbarenog stola. Govorila je brzo, gestikulirala žestoko i pravila grimase ne bi li naglasila ono što hoće da kaže. Gospode bože! Mrzeo je sebe zbog misli koje su mu prolazile glavom, ali ona jeste bila najsenzualnija žena koju je ikad upoznao...
„Kosta?“, oštro je upitala devojka, „da li me slušaš?“
„Naravno, Laki“, brzo je odgovorio, zbunjen jer je ona ipak bila samo jedan vitak devojčurak – koliko li je sada imala godina – dvadeset sedam ili osam – a opet je posedovala toliku inteligenciju i znanje. Verovatno je znala o čemu on razmišlja.
Laki Santanđelo. Kćer njegovog doživotno najboljeg prijatelja, Đina.
Kučka. Dete. Emancipovana dama. Iskušenje za muškarce. Kosta ju je poznavao kao sve to zajedno.
„Kao što vidiš“, preturala je po prevelikoj Gučijevoj torbi i izvadila paklu cigareta, „ni slučajno nije pravi trenutak da se moj otac vraća u zemlju – ni slučajno. Moraš da ga sprečiš.“...

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.