Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Lajanje Na Zvezde, Milovan Vitezović

...Fenomen knjige je da je ona napisana na način da čitalac, dok je čita, pomisli: Ovo mi je bilo na vrh jezika, samo se nisam setio da napišem...

Ocena Posetilaca Broj ocena: 430
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Romani za tinejdžere

Šifra Proizvoda: 6325

Poslednja cena bila je: 590 din

Karakteristike proizvoda: Lajanje Na Zvezde, Milovan Vitezović

Lajanje Na Zvezde

Pisac : Milovan Vitezović

Format: 13 x 20 cm

Izdavač : Laguna

Broj strana : 244


Video Prikaz Proizvoda

Opis proizvoda: Lajanje Na Zvezde, Milovan Vitezović

O knjizi :

Retko koja srpska knjiga doživi za tri decenije više od dvadeset izdanja, a zajedno sa prevodima na druge jezike, da bude štampana u više od 150.000 primeraka, čime se može podičiti roman Lajanje na zvezde...

...Ta knjiga, koja je, kao roman u aforizmima i impresionistička hronika naše mladosti...

...U njoj postoji vrsta igre koja je imperativ mladosti...

...Milovan Vitezović je pravi pisac jer je ovom knjigom doživeo svoju mladost, ali i mladost onog ko je čita...

...Fenomen Vitezovićeve knjige Lajanje na zvezde je da je ona napisana na način da čitalac, dok je čita, pomisli: Ovo mi je bilo na vrh jezika, samo se nisam setio da napišem... Ljubivoje Ršumović.

O piscu :

Milovan Vitezović, srpski pisac, dugogodišnji urednik igranog programa TV Beograd i glavni urednik umetničkog programa RTS, sada profesor filmskog i televizijskog scenarija na katedri Dramaturgije Akademije umetnosti. Piše pesme, romane, drame, filmska i TV scenarija, eseje, kritike i aforizme.

Objavio je više od četrdeset knjiga u preko 180 izdanja. Autor je 11 romana, koji su svi bili bestseleri. Knjige je objavljivao na nemačkom, engleskom, italijanskom, slovenačkom, ruskom, makedonskom, grčkom, rumunskom i hebrejskom jeziku.

Za televiziju je pisao scenarija za drame Šešir profesora Koste Vujića, i Snohvatice I i II; za igrane televizijske serije Dimitrije Tucović (8 epizoda), Pripovedanje Radoja Domanovića (8 epizoda) i Vuk Karadžić (16 epizoda). Pisao je scenarija za igrane celovečernje TV filmove: Mesto susreta Beograd i Srebro na Odisejevom putu za evropske televizije ORF i ZDF. Sa Zdravkom Šotrom radio je scenarija po svojim romanima Lajanje na zvezde (nagrada festivala Herceg Novog i Zlatna novosadska arena). Dobitnik je brojnih nagrada.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.