Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Deca Lampe : Tajna Faraona Ehnatona, Filip Ker

Prvi deo trilogije jedne neverovatne pustolovine. Najvrelija dečja knjiga godine! Pazite šta želite!!!

Ocena Posetilaca Broj ocena: 87
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Bajke i fantastika

Šifra Proizvoda: 6344

Poslednja cena bila je: 690 din

Karakteristike proizvoda: Deca Lampe : Tajna Faraona Ehnatona, Filip Ker

Deca Lampe : Tajna Faraona Ehnatona

Pisac : Filip Ker

Format: 13 x 20 cm

Izdavač : Laguna

Broj strana : 299

Naslov originala : Chil­dr en of the Lamp : The Ak­he­naten Adventu­re, P.B. Ke­rr

Opis proizvoda: Deca Lampe : Tajna Faraona Ehnatona, Filip Ker

O knjizi :

Ljudi su sazdani od zemlje...
Džinovi su sazdani od vatre...

Ovo je početak jednog neverovatnog putovanja...

Tri želje...
Dvoje dece...

Jedna neverovatna pustolovina...


Pazite šta želite!


Roman Deca lampe objavljen je prošle godine u Velikoj Britaniji i odmah je dospeo na vrhove top-lista najprodavanijih naslova. Čuvena producentska kuća Dreamworks ubrzo je otkupila filmska prava. Drugi deo trilogije, Plavi džin od Vavilona, izaći će u Velikoj Britaniji na jesen.

Glavni junaci romana Deca lampe jesu dvanaestogodišnji blizanci Džon i Filipa. Odrastaju u Njujorku, u imućnoj porodici, i ne razlikuju se mnogo od svojih vršnjaka. Ali, sve će se to promeniti kada im budu izrasli umnjaci. Počinju da im se događaju čudne stvari, a kada upoznaju svog ujaka Nimroda, blizanci saznaju dobro čuvanu tajnu – kako su zapravo džinovi. Od tog trenutka, kao u pravom pustolovnom romanu, blizanci upadaju u niz dogodovština – putuju s kraja na kraj sveta, otkrivaju izgubljene grobnice, rešavaju misterije stare hiljadama godina, upadaju u večnu borbu između dobra i zla, i kao pravi džinovi iz boce, ispunjavaju želje.

Ono što naročito krasi ovu knjigu jesu njeni živopisni junaci - razdragani ujka Nimrod, zli džin Iblis, jednoruki sluga Gunđalo, džin iz boce Rakšasas, i naravno, sami blizanci. Svi su ovi junaci vrlo vešto izvedeni, sa upečatljivim karakteristikama, i nose čitavu priču. Sama radnja romana veoma je dinamična, sa dosta preokreta, ali uz puno duha i humora.

Posetite: www.pbkerr.com

O piscu :

* * * P. B. Ker alijas Filip Ker * * *

Rođen u Edinburgu 1956.godine gde je završio osnovnu školu. Srednju školu je pohađao u Northemptonu. Diplomirao je na Pravnom fakultetu u Birmingemu 1980. godine. Radio je kao autor reklamnih tekstova ali nikada nije objavio ni jedan slogan koji je smislio.

Prvi roman objavio je 1989. godine posle čega je napisao još četrnaest knjiga od kojih je dvanaest romana.

Roman Deca lampe njegovo je prvo ostvarenje u žanru dečije književnosti. Kako bi nekako zainteresovao za čitanje svog najstarijeg sina, koji se do tada zanimao samo video-igricama i televizijom, Ker je seo i napisao dečiji roman.

Interesantno je pomenuti i to da autor uopšte nije imao namere da objavi ovo svoje delo, već ga je namenio isključivo svojoj deci. Sa suprugom i troje dece živi i radi u Londonu.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.