Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

ASP.NET 3.5 sa C# 2008 od početnika do profesionalca

Kada jednom dođete do kraja knjige, to će biti siguran znak da ste ovladali osnovnim tehnikama web programiranja i stekli znanja neophodna za profesionalno programiranje u ASP.NET okruženju.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 103
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Računarske Knjige - Programiranje

Šifra Proizvoda: 6346

Poslednja cena bila je: 2200 din

Karakteristike proizvoda: ASP.NET 3.5 sa C# 2008 od početnika do profesionalca

ASP.NET 3.5 sa C# 2008 od početnika do profesionalca

Autor: Matthew MacDonald

Edicija: Od početnika do profesionalca

Oblast: C++ Visual C++

Korisnički nivo: svi

Povez: broširan

Broj strana: 1100

Kataloški broj: 413

ISBN broj: 978-86-7310-432-4

Napomena: Knjiga je prevedena na Srpski jezik.

Opis proizvoda: ASP.NET 3.5 sa C# 2008 od početnika do profesionalca

Najnovija knjiga o ASP.NET-u. Za sve one koji žele da kreiraju WEB aplikacije koje su kreirane najnovijim tehnologijama.

Nije potrebno osnovno znanje C#, jer je u knjizi posvećena dovoljna pažnja, i objašnjeni bitni aspekti rada.

Poštovani čitaoci,

pred vama je sveobuhvatna i najnovija knjiga o ASP.NET sistemu koju možete naći na tržištu. Verovatno već znate da je ASP.NET okruženje u kome možete kreirati savremene web aplikacije. U rukama spretnog programera ASP.NET daje sigurne, izuzetno brze i skalabilne aplikacije. Pored toga, ASP.NET već sadrži veliki broj gotovih elemenata, kao što su brojne teme, elementi za navigaciju po web sajtovima, pristup podacima i rad sa korisnicima. ASP.NET omogućava kreiranje web aplikacija različitog obima, od dinamičkog personalnog web sajta pa sve do kompletnog "izloga" prodavnice u sistemu e-trgovine. Za uspešno praćenje ove knjige neophodno je samo osnovno poznavanje jezika C#, mada će iskusni programeri uvideti da su osnovni podaci o jeziku i u samoj knjizi prikazani na kratak i efikasan način. Tokom izučavanja ASP.NET-a obradićemo i osnovna pitanja vezana za baze podataka, zaštitu i performanse sistema, elemente koji su neophodni za kreiranje pouzdane web aplikacije. Umesto skraćenih objašnjenja i primene pojednostavljenih tehnika koje su neupotrebljive u stvarnom životu, u ovoj knjizi ćete naći detaljna objašnjenja osnovnih principa objektno-orijentisanog programiranja, uz detaljan opis razvoja kompletnog koda.

Kada jednom dođete do kraja knjige, to će biti siguran znak da ste ovladali osnovnim tehnikama web programiranja i stekli znanja neophodna za profesionalno programiranje u ASP.NET okruženju.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.