Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Moćnici I Ratnici, Kolin Mekalou

Sula jeste mrtav, ali njegova sen lebdi nad Rimom, a njegovo ustrojstvo i dalje nalaže pravila ponašanja čak i budućim gospodarima Rima ...

Ocena Posetilaca Broj ocena: 87
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Istorijski romani

Šifra Proizvoda: 6382

Poslednja cena bila je: 740 din

Karakteristike proizvoda: Moćnici I Ratnici, Kolin Mekalou

Moćnici I Ratnici

Treći deo trilogije Fortunini Miljenici

Pisac : Kolin Mekalou

Broj strana : 13 x 20 cm

Izdavač : Laguna

Broj strana : 408

Naslov originala : Fortune’s Favorities, Colleen McCullough

Opis proizvoda: Moćnici I Ratnici, Kolin Mekalou

***O Knjizi***

Sula jeste mrtav, ali njegova sen lebdi nad Rimom, a njegovo ustrojstvo i dalje nalaže pravila ponašanja čak i budućim gospodarima Rima. Nepobedivi ratnik, blistavi ljubimac svetine, Pompej Veliki, čije želje ruše običajne granice, osetiće ukus poraza u Španiji. Čovek koji je tvrdio da je istinski bogat samo onaj ko je u stanju da izdržava sopstvenu vojsku, uvek staloženi Marko Kras, pokazaće kako ume da bude hitar kad to okolnosti zahtevaju. Rim strahuje da će ga ova dvojica častoljubaca uvesti u novi građanski rat. Razmaženom Pompeju, proračunatom Krasu i užasnutom Rimu razrešenje će podariti mudri Cezar.

***O piscu***

Kolin Mekalou je rođena u Velingtonu u Australiji, 1. juna 1937. godine, od roditelja Džejmsa i Loren Mekalou. Po obrazovanju lekar neurofiziolog, Mekalou je dala značajan doprinos medicini kao istraživač u oblasti neurofiziologije, kao predavač na univerzitetu Jejl i kao osnivač odeljenja za neurofiziologiju u sidnejskoj bolnici Royal North Shore.
Karijeru pisca otpočela je romanom Tim, iza koga je sledio internacionalni bestseler Ptice umiru pevajući. Pored ovih, Kolin Mekalou je napisala još devet romana, među kojima i trilogiju Prvi čovek Rima koju Lagunini čitaoci imaju prilike da upoznaju. Osim prozom, bavi se i pisanjem tekstova za pozorišne mjuzikle.

Kolin Mekalou živi sa mužem Rikom Robinsonom na ostrvu Norfolk u Južnom Pacifiku, daleko od obala Australije.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.