Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Viking - Odinovo Dete, Tim Severin

Zaslepljujući prvi deo epske istorijske trilogije, odvija se u prastarom svetu Vikinga, punom neverovatnih likova, uzavreo od severnjačke mitologije i žestokih bitaka.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 96
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Istorijski romani

Šifra Proizvoda: 6396

Poslednja cena bila je: 690 din

Karakteristike proizvoda: Viking - Odinovo Dete, Tim Severin

Viking - Odinovo Dete

Pisac : Tim Severin

Broj strana : 13 x 20 cm

Izdavač : Laguna

Broj strana : 344

Naslov originala : Viking - Odinn’s Child, Tim Severin

Opis proizvoda: Viking - Odinovo Dete, Tim Severin

***O Knjizi***

Devetsto devedeset deveta, godina pre prvog milenijuma, označava rođenje Torgilsa Leifsona, sina Leifa Srećnog i Torgune, tajanstvene irske plemkinje obdarene šestim čulom. Gotovo kao da je siroče, Torgilsa su na Islandu i Grenlandu odgajali različiti staratelji koji su ga učili prastarim običajima i upozoravali ga na navalu Belog Hrista u zemlju starih bogova.

Još kao dete stigao je do Vinlanda, najudaljenije tačke na zapadu, samo da bi postao svedok užasnog pokolja koji je predvodila njegova krvoločna tetka, a koji je potpuno opustošio njihovu vikinšku naseobinu. Na Islandu, našao se uklješten u krvnoj osveti između dveju suprotstavljenih porodica, a u Irskoj biva zarobljen u bici i prodat kao rob.

Torgils je junak bez čvrstih korena, bistar i prilagodljiv, čija sudbina leži daleko izvan poimanja onih kojima je okružen. Ovog Odinovog poklonika uzburkani događaji dovodiće na ivicu smrti u bici, od pošasti, ili u brodolomu...

Bazirana na vikinškim sagama i prepuna predivnih ponovo izmaštanih doživljaja i zadivljujućih likova, Viking – Odinovo dete predstavlja nov način pisanja istorijskih romana.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.