Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Venac Od Trave II - Smaragdna Lupa, Kolin Mekalou

Rim se sprema za rat. U gradu vlada sablasna atmosfera zbog spoznaje da neprijatelj ovoga puta nije iz nekog nepoznatog kraja i da se rat neće voditi u dalekim predelima.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 101
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Istorijski romani

Šifra Proizvoda: 6441

Poslednja cena bila je: 690 din

Karakteristike proizvoda: Venac Od Trave II - Smaragdna Lupa, Kolin Mekalou

Smaragdna Lupa

Drugi deo mitologije Venac Od Trave

Pisac : Kolin Mekaloun

Format : 13 x 20 cm

Izdavač : Laguna

Broj strana : 314

Naslov originala : The Grass Crown, Colleen McCullough

Opis proizvoda: Venac Od Trave II - Smaragdna Lupa, Kolin Mekalou

*** O Knjizi :

Nastojanja cenjenog i uticajnog aristokrate Druza da se Italicima daju građanska prava i tako izbegne sukob na Italskom poluostrvu završiće tragično. Rim se sprema za rat. U gradu vlada sablasna atmosfera zbog spoznaje da neprijatelj ovoga puta nije iz nekog nepoznatog kraja i da se rat neće voditi u dalekim predelima. Gaj Marije, jedan od najvećih vojskovođa koje je Rim imao, žudi za zapovedništvom na severnom ratištu, koje na kraju ipak dobija i postiže prvu značajnu pobedu u korist Rima. Taj napor će Marija skupo koštati – posle bitke doživljava drugi moždani udar, a Lucije Kornelije Sula preuzima komandu.

*** Kritike :

Moćna priča koju Mekalou piše majstorskim perom pisca i predanošću istoričara.
The Sunday Times

*** O Piscu :

Kolin Mekalou je rođena u Velingtonu u Australiji, 1. juna 1937. godine, od roditelja Džejmsa i Loren Mekalou. Po obrazovanju lekar neurofiziolog, Mekalou je dala značajan doprinos medicini kao istraživač u oblasti neurofiziologije, kao predavač na univerzitetu Jejl i kao osnivač odeljenja za neurofiziologiju u sidnejskoj bolnici Royal North Shore.
Karijeru pisca otpočela je romanom Tim, iza koga je sledio internacionalni bestseler Ptice umiru pevajući. Pored ovih, Kolin Mekalou je napisala još devet romana, među kojima i trilogiju Prvi čovek Rima koju Lagunini čitaoci imaju prilike da upoznaju. Osim prozom, bavi se i pisanjem tekstova za pozorišne mjuzikle.

Kolin Mekalou živi sa mužem Rikom Robinsonom na ostrvu Norfolk u Južnom Pacifiku, daleko od obala Australije.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.