Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Eliptični trenažer Xplorer Olimp

Magnetni sistem opterećenja, ručno podesiv u 8 nivoa, težina zamajca je 5kg, maksimalna kilaža korisnika 120 kg

Ocena Posetilaca Broj ocena: 63
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Eliptični Kros Trenažeri

Šifra Proizvoda: 64801

Poslednja cena bila je: 14999 din

Karakteristike proizvoda: Eliptični trenažer Xplorer Olimp

Xplorer

Eliptični trenažer

Model: Olimp

Dimenzije sprave u cm: 119 x 63 x 152

Maksimalna težina korisnika u kg: 120

Neto/bruto težina sprave u kg: 28 / 31

Vrsta kompjutera: Baterijski kompjuter sa LCD ekranom

Funkcije kompjutera: brzina, kalorije, puls, udaljenost, vreme

Masa zamajca: 5 kg

Sistem regulacije otpora: Magnetni

Podešavanje otpora: Ručno podešavanje otpora u 8 stepeni

Fitnes cilj: Gubitak težine, Kardio trening, Sagorevanje kalorija, Trening celog tela, Trening donjeg dela tela, Trening gornjeg dela tela

Kontaktno merenje pulsa

Certifikati: CE, EN957, RoHS

Sprava je namenjena isključivo za kućnu upotrebu, u suprotnom je garancija nevažeća

VAŽNO: Ukoliko ste početnik u korišćenju fitness sprava za trening, obavezno se posavetujte sa vašim lekarom pre upotrebe sprave a posebno ukoliko: imate dijagnozu vezanu za srčane probleme i probleme visokog pritiska, ukoliko niste vežbali više od jedne godine, ukoliko imate preko 35 godina i niste fizički aktivni, ukoliko ste trudni, ukoliko imate dijabetes, osećate bol u grudima i vrtoglavicu kada ste fizički aktivni, ukoliko se oporavljate od bolesti ili operacije


muskulatura

Opis proizvoda: Eliptični trenažer Xplorer Olimp

S obzirom na to da imitira prirodno kretanje ljudskog tela kroz izvođenje vežbe i aktivira sve veće mišićne grupe, eliptični trenažer je idealan rekvizit za vežbanje kod kuće. Tokom vežbanja na orbitreku uključene su ruke i noge, a redovnim vežbanjem na ovoj fitness spravi učvrstićete noge, ruke, stomak i zadnjicu. Osim toga, povećanjem potrošnje kalorija na dnevnom nivou ubrzava se i proces gubljenja viška kilograma i topljenja masnog tkiva. Na eliptičnom trenažeru je moguće odraditi treninge različitih vrsta, od treninga umerenog intenziteta, do različitih vrsta treninga sa različitim vrstama opterećenja, HIIT treninga (intervalnog treninga visokog intenziteta).

Eliptični trenažeri predstavljaju novu generaciju sobnih sprava za vežbanje koje u sebi objedinjuju pokrete prilikom brzog hodanja, trčanja, vožnje bicikle i hodanja na skijama. Pri tome, svi pokreti su tečni, bez udara, što čuva zglobove i sprečava povrede. Takođe, eliptični trenažeri angažuju skoro sve grupe mišića na telu, od nožnih, preko leđnih, do mišića ruku i ramena. Položaj tela tokom vežbanja je sličan položaju na traci za trčanje. Telo je uspravno sa rukama na polugama koje su u vezi sa pedalama i u stalnom su pokretu. Stopala su u pedalama i kreću se po prostornim elipsama, tečno i ravnomerno.

Eliptični trenažeri su pogodni za sve uzraste bez obzira na nivo fizičke kondicije osobe. Postoji mogućnost detaljnog podešavanja opterećenja tako da će, kako početnici, tako i profesionalci naći tempo koji njima u datom trenutku najviše odogovara. Eliptični trenažer se koristi u kući tako da trening ne zavisi od meteoroloških uslova i omogućava sprovođenje treninga tokom cele godine. Takođe, vežbanje u kući je udobnije i sigurnije, za vreme vežbanja možete pratiti TV program i trening učiniti zabavnijim.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.