Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Poslednja Tajna Hrama, Pol Sasman

Nova avantura proslavljenog autora romana Kambizova izgubljena vojska.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 99
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Trileri - avantura, akcija, psiho...

Šifra Proizvoda: 6482

Poslednja cena bila je: 970 din

Karakteristike proizvoda: Poslednja Tajna Hrama, Pol Sasman

Poslednja Tajna Hrama

Pisac : Pol Sasman

Format: 13 x 20 cm

Izdavač : Laguna

Broj strana: 515

Opis proizvoda: Poslednja Tajna Hrama, Pol Sasman

O knjizi :

Jerusalim, 70. godina pre nove ere. Dok rimske legije opsedaju sveti hram, jednom dečaku je na čuvanje poverena tajna koju mora da čuva životom…

Južna Nemačka, decembar 1944. Šest iznurenih logoraša nose tajanstveni sanduk duboko u napušteni rudnik. I oni će platiti životom da bi tajna ostala tajna…

Egipat, Dolina kraljeva, danas. Policija među iskopinama otkriva leš. Slučaj je na prvi pogled krajnje jednostavan, ali što više inspektor Jusuf Halifa iz Luksorske policije otkriva o pokojniku, to ga obuzima veći nemir. A njegova istraga postaje sve samo ne rutinska. Halifa to još ne zna, ali se nalazi na tragu izuzetnog, davno izgubljenog artefakta koji bi, u pogrešnim rukama, mogao da izazove bujicu krvi na Bliskom istoku. Put kojim je krenuo opasan je – ali njime ne hoda sam.

Od drevnog Jerusalima, krstaških pohoda, katarskih jeretika i šifrovanih srednjovekovnih rukopisa, pa do holokausta, skrivenog nacističkog blaga i zapaljive sadašnjosti Bliskog istoka, Poslednja tajna Hrama je nesvakidašnja, neodoljiva i vratolomna pustolovina.

O piscu

Pol Sasman

Uloga gitariste u nekoliko londonskih manje poznatih sastava Polu Sasmanu nije donela karijeru rok zvezde. Slavu i bogatstvo još manje.
Muzički neprihvaćen, Sasman se posvećuje novinarstvu, radeći kao slobodan novinar za više britanskih magazina.
Godine 1998. prihvata poziv jedne arheološke ekspedicije da vodi dnevnik njihovih istraživanja u Egiptu. Ovim se ispunjavaju dve Sasmanove velike strasti – pisanje i arheologija. Saradnja sa arheolozima omogućila mu je da svake godine dva meseca provede sa ekspedicijom u Egiptu, gde je prikupljao materijal za svoj prvi roman Kambizova izgubljena vojska, objavljen 2002. godine.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.