Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Pronađena Atlantida, Klajv Kasler

Dirk Pit je ponovo u akciji! Zaronite zajedno sa njim u potrazi za izgubljenom Atlantidom.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 107
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Trileri - avantura, akcija, psiho...

Šifra Proizvoda: 6550

Poslednja cena bila je: 860 din

Karakteristike proizvoda: Pronađena Atlantida, Klajv Kasler

Pronađena Atlantida

Pisac : Klajv Kasler

Format: 13 x 20 cm

Izdavač : Laguna

Broj strana : 445

Opis proizvoda: Pronađena Atlantida, Klajv Kasler

O knjizi :

Prošlo je devet milenijuma od nestanka zemlje zvane Atlantida. U Indijskom okeanu i u Koloradu pronađeni su materijalni dokazi o postojanju drevne civilizacije zbrisane s lica Zemlje razornim udarom komete. Kakvu je poruku, čvrsto urezanu u kamen, ostavio za sobom drevni narod – koji je svoju ligu pomorskih država nazivao Amenes? Je li to poruka nade, ili upozorenja na buduće katastrofe?

Ali, čovečanstvu na Zemlji opet preti sudnji dan, ovog puta izazvan bolesnim umom čoveka, koji sofisticiranim lomljenjem i pomicanjem ledene ploče na Antarktiku želi da poremeti rotacijsku ravnotežu Zemlje i izazove opštu kataklizmu s potopom...

U uzbudljivoj priči u čijem su središtu Dirk Pit i njegov kolega Al Đordino iz američke Nacionalne agencije za mora i podmorje razotkriva se katastrofični plan sledbenika nacističkog carstva, Trećeg rajha, o uništenju sveta radi podizanja Četvrtog carstva...

O Autoru

Klajv Kasler je osoba koji ima 19 uzastopnih bestselera na listama Njujork tajmsa, čije knjige su prodate u preko 125 miliona primeraka, koji je pronašao veliki broj nestalih brodova i podmornica, koji ima doktorat Njujorškog državnog univerziteta i koji je kolekcionar starih automobila sa 85 modela u kolekciji, ali pre svega međunarodno priznati velemajstor akciono-avanturističkog žanra, objavljivan na više od 40 jezika u preko 100 zemalja.

Iza svih ovih zavidnih brojki stoji trideset godina duga karijera, otpočeta serijalom avantura u kojima je glavnu ulogu imao Kaslerov prvi junak Dirk Pit, čije će doživljaje čitaoci širom sveta imati prilike da prate u narednih 14 romana.

Pored literarnih dostignuća, Kasler je međunarodno priznat autoritet za pitanje potonulih i nestalih brodova i osnivač Nacionalne podvodne i morske agencije, organizacije posvećene zaštiti i očuvanju morskih površina. Kasler i njegova ekipa podvodnih stručnjaka otkrili su preko 60 potopljenih brodova, uključujući i prvu potopljenu podmornicu u II svetskom ratu. Ogranci agencije razvijeni su i u Australiji i Južnoj Africi.

Godine 1996. Kasler je napisao studiju o podvodnom istraživanju pod naslovom Morski lovci, koja je u naučnim krugovima doživela značajna priznanja, među kojima i prestižnu Lowell Thomas nagradu za podvodna istraživanja. I to nije sve. Pre nego što će se proslaviti avanturama Dirka Pita, Kasler je radio kao autor radio i TV reklama, koje su osvojile veliki broj nagrada, uključujući i najznačajniju nagradu u oblasti reklamne produkcije – nagradu na Kanskom filmskom festivalu.

Kasler trenutno razvija nekoliko filmskih scenarija po svojim romanima, piše i producira devetnaestodelni dokumentarni serijal nastao na osnovu Morskih lovaca i još uvek sakuplja stare automobile. Živi u planinama Kolorada.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.