Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Lili Galama : Otkačena Sreda!, Arno Almeras

Potpuno otkačeno!

Ocena Posetilaca Broj ocena: 100
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Dečji romani u nastavcima - tomovima

Šifra Proizvoda: 6565

Poslednja cena bila je: 290 din

Karakteristike proizvoda: Lili Galama : Otkačena Sreda!, Arno Almeras

Otkačena Sreda!

Peta Knjiga Iz Serijala Lili Galama

Napisao : Arno Almeras

Ilustracije : Frederik Benalja

Sa Francuskog Prevela : Gordana Breberina

Format : 13 x 20 cm

Izdavač : Laguna

Broj strana : 33

Ilustrovano, u boji

Opis proizvoda: Lili Galama : Otkačena Sreda!, Arno Almeras

*** O Knjizi :

Otkačena Sreda!

Lili, šampionka u pravljenju gluposti, pozvala jesvoje dvoje prijatelja da se igraju u dvorcu. Prerušili su se u sluškinju, princa i kraljicu. Ali pošto je svakom princu potreban konj, troje prijatelja odlučuju da pozajme motocikl Lilinog tate. Užas! Čim je krenuo odmah je potonuo u ribnjak. Kako da ga izvuku iz vode? Zmajče Polok i dobra vila Valentina, Lilina kuma, pomoćiće im u tome!

Otkačena Sreda pripada serijalu Lili Galama, ostale knjige su : Čuvaj Se Ljudoždera!, Panika u Školi!, Veštica je mnogo ljuta!, Rusvaj u Bioskopu! i Frka u Parfimeriji!.

*** O Piscu :

Arno Almeras, jedan od najplodnijih francuskih pisaca za decu, prepoznatljiv po otkačenim, šarmantnim likovima i fabulama koje odskaču od ustaljenih šablona, živi na periferiji Pariza. Njegove pričice privlačna su sinteza humora i pustolovine. Radi kao urednik u izdavačkoj kući Volim da čitam.

U svojoj plodnoj spisateljskoj karijeri, Almeras je sarađivao sa mnogim cenjenim ilustratorima, pored ostalih i sa Žan-Lujem Besonom, Frederikom Žosom, Žan-Fransoa Martenom, Beatris Rodrigez, Natali Fortije, Žan-Fransoa Barbijeom, sa kojima je stvarao serijale o Lili Galami, Kalamiti Mami, Kudravku, i niz zanimljivih storija koje donose radost najmlađima, ali i njihovim roditeljima, sve od 1992. godine, kada se Almeras upustio u čudesnu avanturu pisanja za decu.

Jedan od najdražih njegovih saradnika ilustratora, Frederik Benalja, svojim autentičnim stilom oplemenio je knjižice iz serijala o Lili Galami, kao i pripovesti o Pilencetu i Sedam nevaljalih patuljaka.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.