Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Čarobna Kućica Na Drvetu : Mumije Ujutro, Meri Poup Ozborn

Džek i Eni nisu očekivali da vide mumiju. Ali upravo to će doživeti kad ih Čarobna kućica prenese u drevni Egipat...

Ocena Posetilaca Broj ocena: 180
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Dečji romani u nastavcima - tomovima

Šifra Proizvoda: 6575

Poslednja cena bila je: 650 din

Karakteristike proizvoda: Čarobna Kućica Na Drvetu : Mumije Ujutro, Meri Poup Ozborn

Mumije Ujutro

Treća Knjiga Iz Serijala Čarobna Kućica Na Drvetu

Autor : Meri Poup Ozborn

Ilustrovao : Sal Merdoka

Izdavač : Laguna

Format: 13 x 20 cm

Broj Strana : 73

Naslov Originala : Mummies in the Morning, Mary Pope Osborne

Opis proizvoda: Čarobna Kućica Na Drvetu : Mumije Ujutro, Meri Poup Ozborn

*** O Knjizi :

Tajanstvena kućica na drvetu. Na vrhu najvišeg hrastovog stabla u šumi. U nju se dugo penješ mornarskim lestvicama. Uvučeš se kroz prorez na podu u obliku slova M. Kućica je puna knjiga. Odabereš jednu po tvojoj želji i meri, otvoriš neko uzbudljivo mesto i glasno kažeš želju. Kada otvoriš oči čarobna kućica preseli te u neko sasvim drugo vreme...
Ovoga puta sedmogodišnja Eni i njen godinu i po stariji brat Džek našli su se u starom Egiptu pre 5000 godina. Do piramide-kraljevske grobnice odveo ih je veliki crni mačak. On se pojavljivao uvek u pravom trenutku, da im pomogne u opasnosti i pronalasku izlaza iz mnoštva mračnih hodnika i neizvesnih događaja.
Na putovanjima kroz vreme, Džek je uvek beležio najvažnije stvari. Šta je sarkofag, šta fatamorgana, zašto su hodnici kroz piramide imali lažne prolaze, šta su odnosili pljačkaši grobnica, kako se pravi mumija, šta je skiptar, kako se čitaju hijeroglifi, zašto žena od vazduha ne može da upotrebi naočare, čemu služi svileni zeleni obeleživač za knjige sa velikim vezenim slovom M, - sve to je u slici i reči Džek uneo u svoju beležnicu.
Eni i Džek upoznali su Hutepi, kraljicu Nila, ženu od vazduha koja nije mogla da izađe iz Podzemlja u kome je živela 1000 godina posle smrti i da pređe u Sledeći život.
Kako se čitaju slova-slike možeš i ti da saznaš, ako pročitaš knjigu Mumije ujutru.
Ona ti nudi mnoga tajanstvena mesta i otkriće šta je za ljude u starom Egiptu značila Knjiga mrtvih.

Serijal "Čarobna kućica na drvetu" vodi vas na nezaboravna putovanja! Džek i Eni odvešće vas u vreme u kojem žive dinosaurusi, vitezovi, mumije, pirati i nindže, u tropske šume, na Mesec, Afriku i Arktik.

Ostale knjige iz serijala : Dinosaurusi Pre Mraka, Vitez u Zoru, Gusari Oko Podne, Sumrak Sabljastog Tigra, Mrkla Noć Na Mesecu, Popodne Na Amazonu, Noć Nindža, Delfini u Praskozorje, Grad Duhova u Smiraj Dana, Lavovi u Vreme Ručka, Beli Medvedi u Vreme Spavanja, Odmor Pod Vulkanom, Dan Kralja Zmajeva, Vikinški Brodovi u Svitanje, Čas Olimpijade Je Kucnuo, Večeras Na Titaniku, Bufalo Pre Ručka, Građanski Rat u Nedelju, Rat Za Nezavisnost u Sredu, Tornado u Utorak i Zemljotres u Praskozorje.

*** O Autoru :

Meri Poup Ozborn je autor preko pedeset knjiga i bavi se pisanjem više od dvadeset godina. Prvi put je počela da piše o jedanaestogodišnjoj devojčici čije su dogodovštine bile i njene lične.

Njen čuveni serijal Čarobna kućica na drvetu putuje kroz vreme u kome žive dinosaurusi, vitezovi, mumije, pirati i nindže, i odlazi u tropske šume, stiže do Meseca, koralnih grebena, posećuje američke Indijance, Afriku i Arktik.

Zahvaljujući ovom serijalu proputovala je škole širom Amerike i upoznala se sa hiljadama dece. Zajedno sa njima je otkrila da maštom, pisanjem i čitanjem stvaramo pravu magiju kojom saznajemo svet.

www.marypopeosborne.com

Ne Zaboravi na Dodatke za ovaj proizvod:
Vodič Za Istraživanja br. 3: Mumije i Piramide

Cena: 450 RSD Detaljnije

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.