Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Čarobna Kućica Na Drvetu : Mrkla Noć Na Mesecu, Meri Poup Ozborn

Džek i Eni odlaze u budućnost , kako bi pronašli poslednju stvar na slovo M.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 130
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Dečji romani u nastavcima - tomovima

Šifra Proizvoda: 6580

Poslednja cena bila je: 380 din

Karakteristike proizvoda: Čarobna Kućica Na Drvetu : Mrkla Noć Na Mesecu, Meri Poup Ozborn

Mrkla Noć Na Mesecu

Osma Knjiga Iz Serijala Čarobna Kućica Na Drvetu

Autor : Meri Poup Ozborn

Ilustrovao : Sal Merdoka

Izdavač : Laguna

Format: 13 x 20 cm

Broj Strana : 78

Opis proizvoda: Čarobna Kućica Na Drvetu : Mrkla Noć Na Mesecu, Meri Poup Ozborn

*** O Knjizi :

Tri...dva...jedan...PALI!


Čarobna kućica na drvetu prenosi Džeka i Eni pravo na mesec - u budućnost. Šta im je zadatak? Da pronađu poslednju stvar na slovo M i oslobode Morganu čini. Hoće li uspeti pre nego što im nestane vazduha u bocama sa kiseonikom? Hoće li im pomoći tajanstveni čovek sa meseca? I zašto se mišica Zrnce ponaša tako čudno?


Saznaćete samo ako pročitate knjigu

ČAROBNA KUĆICA NA DRVETU BR. 8

Mrkla noć na Mesecu

Serijal "Čarobna kućica na drvetu" vodi vas na nezaboravna putovanja! Džek i Eni odvešće vas u vreme u kojem žive dinosaurusi, vitezovi, mumije, pirati i nindže, u tropske šume, na Mesec, Afriku i Arktik.

Sve knjige iz serijala : Dinosaurusi Pre Mraka, Vitez u Zoru, Mumije Ujutro, Gusari Oko Podne, Mrkla Noć Na Mesecu, Popodne Na Amazonu, Sumrak Sabljastog Tigra, Delfini u Praskozorje, Grad Duhova u Smiraj Dana, Lavovi u Vreme Ručka, Beli Medvedi u Vreme Spavanja, Odmor Pod Vulkanom, Dan Kralja Zmajeva, Vikinški Brodovi u Svitanje, Čas Olimpijade Je Kucnuo, Večeras Na Titaniku, Bufalo Pre Ručka, Građanski Rat u Nedelju, Rat Za Nezavisnost u Sredu, Tornado u Utorak, Zemljotres u Praskozorje i Noć Nindža.

*** O Autoru :

Meri Poup Ozborn je autor preko pedeset knjiga i bavi se pisanjem više od dvadeset godina. Prvi put je počela da piše o jedanaestogodišnjoj devojčici čije su dogodovštine bile i njene lične.

Njen čuveni serijal Čarobna kućica na drvetu putuje kroz vreme u kome žive dinosaurusi, vitezovi, mumije, pirati i nindže, i odlazi u tropske šume, stiže do Meseca, koralnih grebena, posećuje američke Indijance, Afriku i Arktik.

Zahvaljujući ovom serijalu proputovala je škole širom Amerike i upoznala se sa hiljadama dece. Zajedno sa njima je otkrila da maštom, pisanjem i čitanjem stvaramo pravu magiju kojom saznajemo svet.

www.marypopeosborne.com

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.