Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Proročište, Ketrin Fišer

Izvanredna avantura za decu.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 91
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Romani za tinejdžere

Šifra Proizvoda: 6678

Poslednja cena bila je: 699 din

Karakteristike proizvoda: Proročište, Ketrin Fišer

Proročište

Autor : Ketrin Fišer

Izdavač : Laguna

Format: 13 x 20 cm

Broj Strana : 296

Naslov Originala : The Oracle, Catherine Fisher

Opis proizvoda: Proročište, Ketrin Fišer

*** O Knjizi :

Škorpioni su zveketali i klizali se po uglačanoj bronzi; jarosno su nasrtali jedni na druge, komešali se, i besomučno se boli uzdrhtalim repovima u vihoru besa. Po zdeli su prskale sićušne kapljice otrova. Mirani je hodala ne dižući pogled, spotičući se po rupama na putu, celo joj je telo bilo toliko napeto da se pretvorila u usmerenu energiju, u oči i ruke što su blago naginjale i ispravljale zdelu...

Mirani je novi bogonosac i prestravljena je opasnom dužnošću koju vrši za vreme obreda u proročištu, a plaši se i sopstvene potajne sumnje:
Ima li zaista boga?

U zemlji koja strada od suše svi veruju da stari arhont, bog na zemlji, mora umreti i tako im doneti kišu. Ali po njegovoj smrti Mirani mora da krene u strašnu potragu, a kao saveznike ima samo ludog svirača i pisara koji pljačka grobnice...

*** O Autoru :

Ketrin Fišer je rođena 1957. godine u Njuportu (Južni Vels) gde se i školovala. Pre nego što je počela profesionalno da se bavi pisanjem radila je kao učiteljica, arheolog i laboratorijski tehničar. U njenim knjigama često se vidi uticaj brojnih velških mitova i legendi. Danas je profesorka kreativnog pisanja dečje literature na Univerzitetu Glamorgan u Velsu. Njeni hobiji su sportsko mačevanje, crtanje, baštovanstvo i istraživanje starih zamkova.

Dobitnik je brojnih književnih narada a Proročište je ušlo u uži izbor za Vitbredovu nagradu za najbolju dečju knjigu 2003. godine.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.