Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Činija za zacine

Izuzetno dizajnirana činija za začine od orahovog drveta

Ocena Posetilaca Broj ocena: 83
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Posude Za Začine, Kafu, Šećer, So

Šifra Proizvoda: 67383

Poslednja cena bila je: 660 din

Karakteristike proizvoda: Činija za zacine

Posuda za začine

Materijal: Orah

Prečnik posude: 60 mm

Visina: 65 mm

Izuzetno dizajnirana činija za začine

U pakovanju dolazi 1 proizvod sa nazivom začina po slučajnom izboru. Nazivi su internacionalni i ima ih 11 u ponudi - majoran, timijan, origano, ruzmarin, biber, kari, paprika, bosiljak, so, estragon, fed. Ukoliko želite određenu vrstu obavezno popunite polje NAPOMENA prilikom pravljenja narudžbenice, ili nas kontaktirajte putem telefona ili e-mail-a info@svezakucu.rs

Opis proizvoda: Činija za zacine

Wood Holz se bavi dizajniranjem, proizvodnjom i prodajom ekskluzivne drvne galanterije za hotele, restorane, picerije i naravno domaćinstva. Počeli smo sa radom 2016. godine sa idejom da ponudimo proizvode na domaćem tržištu i u regionu, asortiman koga proizvodimo od 2011. godine, po narudžbi inostranih firmi, a prodaje se širom EU, od Slovenije do Skandinavije. Ponosni smo da smo pridobili za saradnju nekoliko priznatrih arhitekata iz Danske, koji su nama podelili svoja dizajnerska rešenja i omogućili nam time da stvaramo proizvode prepoznatljive kao deo EU dizajnerske škole, a proizvodimo ih u Srbiji.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.