Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Tako sam izmislio seks, Alesandro Bofa

Tako sam izmislio seks prava je lavina komičnih događaja u kojoj se jezik nauke pretvara u visprenu igru reči, u aforizam, u preokret i filozofsko prosvetljenje.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 95
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Ljubavni romani

Šifra Proizvoda: 6739

Poslednja cena bila je: 450 din

Karakteristike proizvoda: Tako sam izmislio seks, Alesandro Bofa

Tako sam izmislio seks

Autor: Alesandro Bofa

Format: 13X20

Broj strana: 145

Izdavač: Laguna

Opis proizvoda: Tako sam izmislio seks, Alesandro Bofa

O knjizi

Dvopolni puž, papagaj koji priča o ljubavi, puh koji sanja erotske snove, pas-budista koji je radio u Odeljenju za narkotike, mikrob s kompleksom manje vrednosti, lav zaljubljen u gazelu, kameleon u potrazi za identitetom, ajkula, crv, bubašvaba... Viskovic je svaka od ovih životinja, ali i mnoge druge zveri i zverčice koje se suočavaju sa sopstvenom nastranošću, neurozama, taštinom. Međutim, ove zabavne metamorfoze zapravo oslikavaju čoveka, dostojanstvo, ali i nemoral ljudske vrste.
Tako sam izmislio seks prava je lavina komičnih događaja u kojoj se jezik nauke pretvara u visprenu igru reči, u aforizam, u preokret i filozofsko prosvetljenje. Neočekivani događaji stvaraju zaplete pune iznenađenja koja se kreću od komičnih gegova do kaubojskih filmova, od basni do trilera. Prava paljba ironičnih bajki što osvetljavaju jedan svet u kojem je teško biti životinja i zato se, neminovno, životinja pretvara u zver.

Kritika

Redak je slučaj da uhvatite sebe kako se glasno smejete dok čitate knjigu. Još je ređe da na svakoj stranici knjige pronađete iskru genijalnosti u prozi prefinjenog stila bogatom ironijom... Ovu knjigu treba obavezno pročitati.
Il Secolo XIX

Napisana sa originalnošću pronalazača ova zbirka priča bivšeg biologa ispunjena je moralnošću i metaforom u mnogostrukim životima bića po imenu Viskovic, čini urnebesni i pompezni pregled strasti koje odlikuju životinju po imenu čovek.
Corriere della Sera

Preokrenuto JA mladog Ezopa koji se poigrava na mnogim ravnima držeći nas u stalnoj neizvesnosti, krećući se između lakomislenosti i razočaranja uz zrnce pakosti. Džeraldina Koloti, Il Manifesto

O Autoru

Alesandro Bofa
Alesandro Bofa je rođen u Moskvi. Radio je kao biolog u Italiji, živi na Tajlandu i u Rimu. Ovo je njegova prva knjiga. Doživela je veliki uspeh kako u Italiji tako i u celom svetu: prevedena je na više od dvadeset jezika.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.