Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Pendervikovi, Džini Berdsol

Letnja priča o četiri sestre, dva zeca i jednom vrlo zanimljivom dečaku.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 103
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Romani za tinejdžere

Šifra Proizvoda: 6747

Poslednja cena bila je: 590 din

Karakteristike proizvoda: Pendervikovi, Džini Berdsol

Pendervikovi

Autor : Džini Berdsol

Izdavač : Laguna

Format: 13 x 20 cm

Broj Strana : 209

The Penderwicks, Jeanne Birdsall

Opis proizvoda: Pendervikovi, Džini Berdsol

*** O Knjizi :

Upoznajte Pendervikove, porodicu koja veruje u istinu i poštenje, a opet, čini se, nikako ne može da se kloni nevolja. Tu su četiri sestre koje se međusobno razlikuju kao nebo i zemlja: najstarija Rozalinda, odgovorna za ostale tri, tvrdoglava, svadljiva Skaj, sanjalica Džejn i stidljiva malena Beti, kojoj je najbolji prijatelj Kucov, veliki pas više veran nego poslušan.

Kad devojčice, njihov otac i Kucov krenu na odmor, i ne slute da im predstoji predivno leto koje će im zauvek izmeniti živote. Umesto oronule, udobne seoske kućice kakvu očekuju, naći će se na prekrasnom imanju Arandel. Devojčice će ubrzo otkriti lepote beskrajnih vrtova, tavan prepun blaga, a upoznaće i dečaka Džefrija, koji će im postati kompanjon u svim zgodama i nezgodama.

Ali devojčice će steći i jednog neprijatelja: gospođu Tifton, vlasnicu imanja ledenog srca. Ona će ih zloslutno upozoriti da se klone nevolja, što će se ispostaviti kao nemoguće za sestre Pendervik...

*** O Autoru :

Džini Berdsol kaže: Kad mi je bilo deset ili jedanaest godina, već sam pročitala sve knjige koje sam mogla. Svake nedelje odlazila sam u biblioteku s nadom da je neki od mojih omiljenih pisaca napisao novu knjigu. Ili, još bolje, da ću pronaći nekog novog pisca koji piše baš onakve knjige kakve ja najviše volim. Ali uglavnom sam morala da se vraćam kući s knjigama koje sam već pročitala, i to neke od njih osam, devet pa čak i deset puta. Tada sam obećala sebi da ću jednoga dana postati pisac i da ću čitaocima poput mene pokloniti još nekoliko knjiga da ih otkriju i u njima uživaju. Pendervikovi su moja prva knjiga.

Džini Berdsol živi u Masačusetsu sa mužem, četiri mačke, jednim zecom, pužem i psom po imenu Kegni.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.