Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Zoe, Silazi Dole!

Nastavak priče o devojčici sa vrha solitera.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 94
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Proza za decu 7-12 godina

Šifra Proizvoda: 6751

Poslednja cena bila je: 480 din

Karakteristike proizvoda: Zoe, Silazi Dole!

Zoe, Silazi Dole!

Knjiga br. 2 o Devojčici Zoe

Autor : Ana Ðokić-Pongrašić

Izdavač : Laguna

Format: 13 x 20 cm

Broj Strana : 120

Naslov Originala : Zoe, Silazi Dole!, Ana Ðokić

Opis proizvoda: Zoe, Silazi Dole!

*** O Knjizi :

Zoe je porasla i postala prava pravcata buntovnica.

Na ivici ravnog krova Soliterčine, sedi Zoe i mlatara bosim nogama po vazduhu. Pored nje stoje crne vojničke čizme i velika kesa za đubre puna praznih plastičnih flaša. S vremena na vreme, Zoe zavuče ruku u kesu, izvadi flašu i zamahne njome u daljinu. Baca ih jednu za drugom i ne misli na haos koji je time izazvala tamo daleko dole, među ljudima. Baca ih sve dok ne stigne do dna prazne vreće. Sve dok ne čuje tatin glas kako je doziva:

– Zoe, siđi dole!

*** O Autoru :

Ana Đokić-Pongrašić rođena je u Beogradu, 1965. godine. S obzirom da voli filozofira, spojila je ugodno sa korisnim i postala filozof sa diplomom. Voli da piše sve i svašta. Priče, radiodrame, romane, pozorišne tekstove, televizijske i radijske scenarije, dramatizacije…

Osim pisanja i pisaca, voli da skuplja članske karte, pa je tako dosad uspela da skupi one SACD-a (Societe des auteurs et compositeurs dramatiques – Paris/Bruxelles/Montreal), Udruženja dramskih umetnika Hrvatske, Hrvatskog društva pisaca, te Umetničke organizacije AUTORSKA KUĆA (www.autorska-kuca.hr). Svoje priče, romane, radio-drame i pozorišne tekstove do sad je objavila u Francuskoj, Hrvatskoj, Sloveniji, Srbiji i Crnoj Gori, te još ponegde po Evropi. Kad ne piše – razmišlja o pisanju. Kad ne razmišlja o pisanju – razgovara sa drugim piscima. Kad ne razgovara sa drugim piscima – ogovara druge pisce. Kad….itd. itd. itd.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.