Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Kako Sam Izgubio Nadimak I Stekao Devojku, D. L. Garfinkl

Da li vas ovaj žgoljavko podseća na nekog tinejdžera?

Ocena Posetilaca Broj ocena: 110
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Romani za tinejdžere

Šifra Proizvoda: 6771

Poslednja cena bila je: 499 din

Karakteristike proizvoda: Kako Sam Izgubio Nadimak I Stekao Devojku, D. L. Garfinkl

Kako Sam Izgubio Nadimak I Stekao Devojku

Autor : D. L. Garfinkl

Format: 13 x 20 cm

Izdavač : Laguna

Broj Strana : 176

Naslov Originala : Storky: How I Lost My Nickname and Won the Girl, D. L. Garfinkle

Opis proizvoda: Kako Sam Izgubio Nadimak I Stekao Devojku, D. L. Garfinkl

*** O Knjizi :

Razbio sam prvi kontrolni iz istorije, ali i prvi sastav koji smo pisali na španskom. Kad nam je predavala pregledane radove, gospođica Padilja reče da sam iskazao mnogo osećajnosti.
Neki kreten iz poslednjeg reda reče: Žgolja štreberčina!, zbog čega skoro pola razreda poče da se smeje. Sve dok se Sidni Holand ne okrete i ne reče da joj je dosta nezrelih dečaka ljubomornih na osećajne muškarce kao što sam ja. Još neke devojke propratiše to sa Pa da i Ma koji ste vi idioti.
Bilo bi odlično kad bi ti momci stvarno bili ljubomorni na mene. Kad bi, recimo, i svi oni želeli da budu Kapetan Osećajni. Ja i ostali osećajni momci bili bismo u grupi iz prve lige i svi bi umirali od želje da sede s nama za vreme ručka. Naravno, budući da smo toliko osećajni, bilo bi nam mrsko da ikoga isključimo iz društva. Zato bismo svaki sto u glupezariji proglasili mestom za pripadnike prve lige, s tim što bi moj bio poznat kao mesto za istinske pripadnike prve lige.
Kad bi samo moglo tako... Posle časa otpratio sam Džinu do njenog ormarića i osećajno pomenuo svoj dobrovoljni odlazak s mamom u Zlatno selo. Pogledala me je kao da sam Štreberzila.

*** O Autoru :

D. L. Garfinkl sebe opisuje kao neurotičnu i pomalo štreberastu. Drugim rečima, ona je Žgolja Pomeranc (osim što nema Reksa). Žgolju je prvi put stvorila pišući zadatak za čas kreativnog pisanja, a zatim ga i predstavila u svom prvom romanu. Pre nego što je postala pisac, bila je advokat. Takođe je odslužila svoje u poslu služenja hrane, radeći u restoranima kao što su Arbis, Brigams, Karls, Denis i Frendlis - a to su samo oni od A do F!

Rođena u Veliju, D. L. Garfinkl sada živi u Orindž Kauntiju u Kaliforniji s mužem i troje dece. Da bi opravdala svoje kulinarske katastrofe i ogromne propuste u spremanju kuće, svojoj porodici govori da je bila zauzeta pisanjem.
Posetite je na sajtu www.dlgarfinkle.com

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.