Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Motorna kosačica za travu Farm FLM510BS Briggs&Stratton

Održavajte svoj travnjak urednim lako i sa uživanjem uz motornu kosačicu za travu sa Briggs & Stratton motorom. Širina košenja je 508mm, pokošenu travu izbacuje sa strane.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 69
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Kosačice

Šifra Proizvoda: 67754

Poslednja cena bila je: 32990 din

Karakteristike proizvoda: Motorna kosačica za travu Farm FLM510BS Briggs&Stratton

Farm, powered by Wurth

Motorna kosačica za travu

Model: FLM510BS

Motor: Briggs&Stratton 450E, četvorotaktni, OHV

Radna zapremina motora: 125cm3

Širina rezanja: 508 mm

Visina košenja: 3 nivoa, 25 - 75 mm

Rezervoar goriva: 0,85 l

Rezervoar ulja: 0,47 l

Mobilnost: gurajuća

Kućište: 20 inča, metalno

Prednji točkovi: 7 inča

Zadnji točkovi: 7 inča

Za travnjake površine do 1100m2

Opis proizvoda: Motorna kosačica za travu Farm FLM510BS Briggs&Stratton

Motorna kosačica za travu uz pomoć koje ćete lako i sa uživanjem održavati svoj travnjak urednim. Širina košenja je 508 mm, pokošenu travu izbacuje sa strane. Pokreće je moćan Briggs & Stratton 450E četvorotaktni motor zapremine 125ccm.

Snažan motor koji kao pogonsko gorivo koristi benzin omogućava veliku autonomiju rada, bez ograničenja koji postavlja dužina produžnog kabla kod električnih kosačica.

Benzin će oksidirati i gubiti svoja svojstva, stariti u skladištu. Benzin koji je izgubio svoja svojstva će uzrokovati otežan start i omogućiti smolastim naslagama da zapuše sistem za gorivo. Ukoliko je benzin u Vašem motoru izgubi svojstva, ostari za vreme skladištenja možda će trebati da karburator i ostali delovi Sistema za gorivo budu servisirani ili zamenjeni.
Vremenski period u kome benzin može ostati u Vašem rezervoaru i u karburatoru bez uzrokovanja funkcionalnih problema je promenljiv. U zavisnosti od različitih faktora, kao što su kvalitet benzina, temperature skladištenja i da li je rezervoar goriva potpuno ili delimično napunjen. Vazduh u delimično napunjenom rezervoaru goriva – podstiče starenje benzina. Veoma visoka temperatura skladištenja ubrzava propadanje, starenje goriva. Problemi sa gorivom se mogu pojaviti nakon nekoliko meseci ili čak i ranije, ukoliko benzin nije bio svež – kada ste napunili rezervoar.
Oštećenje sistema za gorivo ili problem sa performansama motora koji su nastali zbog nemarne pripreme skladištenja - nisu pokriveni garancijom. Možete izbeći problem sa starenjem goriva pražnjenjem rezervoara goriva i karburatora.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.