Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Substral Osmocote Ðubrivo za četinare i žive ograde 750g

Ðubrivo dugotrajnog dejstva (9 meseci) namenjeno četinarima, šimširu i živim ogradama. Hranljive materije se oslobađaju u blizini korena pod dejstvom toplote i vlažnosti, bez opasnosti od pregrevanja.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 90
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Zemlja, Ðubrivo i Preparati Za Biljke

Šifra Proizvoda: 68606

Poslednja cena bila je: 949 din

Karakteristike proizvoda: Substral Osmocote Ðubrivo za četinare i žive ograde 750g

Substral Osmocote Ðubrivo za četinare i žive ograde

Za zimzelene biljke, šimšir i žive ograde

Pakovanje: 750g - za 30m2

U granulama - 90% obloženo

Sastav: NPK (Mg) 11-8-17 (-3) s mešavinom hranljivih mikroelemenata

Vreme upotrebe: mart - jul

Vreme dejstva: 9 meseci

Hranljive materije se oslobađaju u blizini korena pod dejstvom toplote i vlažnosti, bez opasnosti od pregrevanja i opekotina

Opis proizvoda: Substral Osmocote Ðubrivo za četinare i žive ograde 750g

Osmocote je nakvalitetnije i nabolje svetsko đubrivo pravljeno po NASA tehnologiji. Ovo dugotrajno đubrivo opslužuje biljke svim potrebnim hranljivim sastojcima tokom cele vegetativne sezone. Prednosti Osmocote đubriva u odnosu na tradicionalna đubriva su mnogobrojna:

Svaka granula sadrži 6 nezavisnih opni. Svaka od opni u granuli sadrži neophodne hranljive materije dovoljne za prihranu biljaka tokom 1 meseca. Kada se tlo zagreje opna počinje sa otpuštanjem hranljivih sastojaka. Postepeno iz meseca u mesec se otapa po jedna opna i polako otpušta hraniva prema potrebama biljaka. Taj proces traje duže od 6 meseci.
Posebna opna koja sadrži hranljive materije onemogućuje neposredan kontakt korena i elemenata u đubrivu i na taj način sprečava moguća oštećenja uzrokovana direktnim kontaktom
Za celu vegetativnu sezonu dovoljno je 1 đubrenje. Đubrenje se može izvršiti ili u kasnu jesen, ili u rano proleće. Ne postoji bojazan od pogrešne upotrebe đubriva, jer će se sama granula aktivirati tek kada se steknu uslovi za početak rasta biljaka.
Upotreba: Prilikom sadnje sitnu zemlju pomešati sa đubrivom i baciti u sadnu jamu. Najbolje je ukoliko granule budu pravilno raspoređene oko cele zone korena. Jedna supena kašika sadrži oko 20g đubriva. Količina đubriva u primeni je:
Prilikom sadnje: 20-30 g po biljci
Đubrenje starijih grmova: 60-80 g po biljci
Biljke u saksijama: saksija do 20cm - 15g / saksija preko 20 cm - 25g
Sastav đubriva: 17% azota (N) od toga 7,7% u obliku nitrata i 9,3% u amonijumskom obliku, 9% fosfor oksida, 11% kalijum oksida, 2% magnezijum oksida. Makroelementi: 0,01% Bora, 0,025% Bakra, 0,22% Gvožđa, 0,03% mangana, 0,01% Molibdena,0,008% Cinka.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.