Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Strvinarska Uteha 3: Završnica, Den Simons

Partija ulazi u svirepu i neizvesnu završnicu.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 89
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Horor roman

Šifra Proizvoda: 6886

Poslednja cena bila je: 899 din

Karakteristike proizvoda: Strvinarska Uteha 3: Završnica, Den Simons

Završnica

Knjiga br. 3 Iz Serijala Strvinarska Uteha

Autor : Den Simons

Izdavač : Laguna

Format : 13 x 20 cm

Broj Strana : 449

Naslov Originala : Car­rion Com­fort, Dan Sim­mons

Opis proizvoda: Strvinarska Uteha 3: Završnica, Den Simons

*** O Knjizi :

Posle novogodišnjeg pokolja u Džermantaunu okrnjeni ali neporaženi Ostrvski klub povlači se da vida rane, procenjuje štetu i osmisli novi pristup. Sol Laski i Natali Preston nemaju više nikoga. Moraju sami da zaustave horde vampira uma. Bežeći pred progonom moćnih protivnika, koji dižu na uzbunu javne i tajne pomagače širom sveta, Sol i Natali, ne nadajući se ničijoj pomoći, spremaju se za konačni obračun. Ali u ratovima se sklapaju najneobičnija savezništva...

Veliki događaji se pokreću i više ih ne mogu zaustaviti ni vlast, ugled, moć, novac, vera, nada niti ljubav. Stotine sitnih činilaca, planiranih i slučajnih, dovode zastrašujuću silu Ostrvskog kluba i njenog nemoćnog usamljenog protivnika tamo gde je sukob, pre gotovo četrdeset godina, otvoreno i započeo – na šahovsku tablu.

Partija ulazi u svirepu i neizvesnu završnicu.

*** O Autoru :

Den Simons je rođen 1948. u gradiću Piorija. Odrastao je u više malih gradova američkog Srednjeg zapada. Jedan od njih, Brimfild, poslužio je kao inspiracija za imaginarni Elm Hejven, mesto u kom se odvija radnja dva Simonsova romana – Leta noći i Uklete zime.

Kao student, Simons je dobio najviša univerzitetska priznanja za literarni i novinarski rad. Po diplomiranju se zaposlio kao nastavnik i na tom poslu ostao sledećih osamnaest godina u različitim mestima ruralnih delova Amerike. Dobitnik je nekoliko nagrada za prosvetni rad, uključujući i Nastavnik godine države Kolorado.

Prvu priču Simons je objavio 1982, dana kada se rodila njegova kći. Godine 1987. se u potpunosti posvetio pisanju i od tada veći deo vremena provodi u planinskoj kolibi na 3000 metara visine, u Stenovitim planinama.

Jedan je od malobrojnih pisaca današnjice čiji rad obuhvata toliko žanrova – od fantastike, horora i trilera, preko istorijskih romana do mejnstrim fikcije. Preveden je na više od dvadeset jezika i objavljen u preko trideset zemalja.

Mnoge Simonsove priče i romani pretočeni su u filmske scenarije ili su planu za adaptaciju, uključujući serijal Hiperion, Darvinovu oštricu, Reka Stiks teče uzvodno i Kraj gravitacije.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.