Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Pesma Boginje Kali, Den Simons

Mislite da znate šta je pravi strah? NE ZNATE. Mislite da vas ništa ne može šokirati? SREĆNO! Prvi roman slavnog autora koji će vam u najjezivijoj knjizi na svetu otkriti pravi strah.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 100
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Horor roman

Šifra Proizvoda: 6890

Poslednja cena bila je: 590 din

Karakteristike proizvoda: Pesma Boginje Kali, Den Simons

Pesma Boginje Kali

Autor : Den Simons

Izdavač : Laguna

Format : 13 x 20 cm

Broj Strana : 277

Naslov Originala : Song of Kali, Dan Sim­mons

Opis proizvoda: Pesma Boginje Kali, Den Simons

*** O Knjizi :

Na početku ovog zapanjujućeg debitantskog romana jednog od najvećih savremenih američkih pisaca, glavni junak Robert Luzak je naivni idealista. Kao pesnik i novinar, dobija zadatak da napiše članak o M. Dasu, slavnom indijskom pesniku koji je nestao pre izvesnog vremena i za koga se govorka da se ponovo pojavio (ili vaskrsnuo) u Kalkuti. Štaviše, čini se da je Das napisao novo, izvanredno delo i Luzak treba da pregovara s njim o pravima za objavljivanje u Americi. Sve to zvuči prilično jednostavno – idi u Indiju, upoznaj se sa čovekom, ponudi mu novac i proslavi se, ali na kraju Pesme boginje Kali Luzak će otputovati do samog središta pakla, odakle će se vratiti čovek koji je ostao bez igde ičega.

*** O Autoru :

Den Simons je rođen 1948. u gradiću Piorija. Odrastao je u više malih gradova američkog Srednjeg zapada. Jedan od njih, Brimfild, poslužio je kao inspiracija za imaginarni Elm Hejven, mesto u kom se odvija radnja dva Simonsova romana – Leta noći i Uklete zime.

Kao student, Simons je dobio najviša univerzitetska priznanja za literarni i novinarski rad. Po diplomiranju se zaposlio kao nastavnik i na tom poslu ostao sledećih osamnaest godina u različitim mestima ruralnih delova Amerike. Dobitnik je nekoliko nagrada za prosvetni rad, uključujući i Nastavnik godine države Kolorado.

Prvu priču Simons je objavio 1982, dana kada se rodila njegova kći. Godine 1987. se u potpunosti posvetio pisanju i od tada veći deo vremena provodi u planinskoj kolibi na 3000 metara visine, u Stenovitim planinama.

Jedan je od malobrojnih pisaca današnjice čiji rad obuhvata toliko žanrova – od fantastike, horora i trilera, preko istorijskih romana do mejnstrim fikcije. Preveden je na više od dvadeset jezika i objavljen u preko trideset zemalja.

Mnoge Simonsove priče i romani pretočeni su u filmske scenarije ili su planu za adaptaciju, uključujući serijal Hiperion, Darvinovu oštricu, Reka Stiks teče uzvodno i Kraj gravitacije.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.