Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Soba Košmara 4 : Lažljivac, R.L. Stajn

Daleko od sigurnog sveta koji poznajete, u Sobi košmara, odigrava se zabava kakvoj nikad niste prisustvovali.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 102
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Horor roman

Šifra Proizvoda: 6897

Poslednja cena bila je: 499 din

Karakteristike proizvoda: Soba Košmara 4 : Lažljivac, R.L. Stajn

Lažljivac

Knjiga br. 4 Iz Serijala Soba Košmara

Autor : R.L. Stajn

Izdavač : Laguna

Format : 13 x 20 cm

Broj Strana : 110

Naslov Originala : Liar Liar, R.L. Sti­ne

Opis proizvoda: Soba Košmara 4 : Lažljivac, R.L. Stajn

*** O Knjizi :

R.L.Stajn je ušao u Ginisovu knjigu rekorda kao najtiražniji pisac za mlade svih vremena.
Njegove knjige prodate su širom sveta u više od 300.000.000 primeraka. Stajn vas vodi u najmračnije uglove mašte, gde se, daleko od sigurnog sveta koji poznajete, krije Soba košmara.

U rukama držite ključ senovitog sveta drhtavica i vriskova. Zakoračite izvan bezbednog, ugodnog sveta koji poznajemo. Otključajte vrata straha. Unutra ima mesta za još jednoga u... SOBI KOŠMARA.

Onaj dečak što tako samouvereno dolazi na žurku jeste Ros Artur. To nije žurka iznenađenja, ali Rosa očekuje zastrašujući šok. Vidite, to je njegov istovetan blizanac. Problem? On nema blizanca. Izgleda da se noćas ova žurka održava u SOBI KOŠMARA.

R. L. Stajn je najtiražniji pisac za mlade svih vremena. Njegove knjige prodate su širom sveta u više od trista miliona primeraka. Posle velikog uspeha serijala Ulica straha Stajn vas vodi korak dalje, u najmračnije uglove mašte, gde se, daleko od sigurnog sveta koji poznajete, krije Soba košmara.

*** O Autoru :

R. L. Stajn kaže da ima sjajan posao. "Moj posao je da učinim da decu podilaze ŽMARCI!" Svojim knjigama strave R. L. Stajn je plašio decu širom sveta. Prodao je preko 300 miliona knjiga, postavši najprodavaniji dečji pisac u istoriji.

Ovih dana, Stajn daruje nove strahove u svojoj seriji SOBA KOŠMARA. Kada ne radi voli da čita stare detektivske romane, gleda na TV–u seriju Sunđer Bob Kockalone i izvodi svog psa Nadin u duge šetnje po Njujorku, gde živi sa suprugom Džejn i sinom Metjuom.

"Volim da vodim svoje čitaoce na zastrašujuća mesta", kaže R. L. Stajn. "Znate li koje je najstrašnije mesto? To je vaš UM!"
www.rlstine.com

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.